Κατάμαυρη με πορτοκαλί κοντό σορτσάκι - Μαγεμένη στην Αστυπάλαια η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την οικογένειά της

Φανερά ανανεωμένη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κατάμαυρη με πορτοκαλί κοντό σορτσάκι - Μαγεμένη στην Αστυπάλαια η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την οικογένειά της

Η Πάρος είναι ένας από τους αγαπημένους προορισμούς της Σταματίνας Τσιμτσιλή, καθώς εκεί πέρασε μεγάλο μέρος του καλοκαιριού της παρέα με τις κόρες και τον γιο της. Η παρουσιάστρια έδειχνε μέρα με τη μέρα φανερά ανανεωμένη από την εξόρμηση αυτή, με τον ήλιο του νησιού να την κάνει να δείχνει μια άλλη.

Έκαναν λοιπόν οι 4 τους μπάνια και βουτιές στο κυκλαδίτικο νησί, μέχρι να βρεθούν όλοι μαζί ξανά με τον μπαμπά της οικογένειας, τον Θέμη Σοφό. Μάλιστα την Τρίτη 9/8 η παρουσιάστρια έκανε γνωστό, πως ο δικηγόρος τους επισκέφτηκε, χωρίς να αποκαλύπτει πως η Αστυπάλαια ήταν ο επόμενος προορισμός, με τον οποίο η Σταματίνα είναι εμφανώς ενθουσιασμένη.

Οι διακοπές της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην Αστυπάλαια

«Πρώτη φορά στην Αστυπάλαια και μετά από μερικές ώρες εδώ νιώθω ήδη μαγεμένη από την «πεταλούδα» του Αιγαίου. Η άγρια ομορφιά της, οι ζεστοί και φιλόξενοι κάτοικοι της και το αυγουστιάτικο φως του ήλιου που λούζει κάθε σπιθαμή της, την κάνουν μοναδική.

Είναι ένα νησί που ήθελα χρόνια να επισκεφτώ και δηλώνω εντυπωσιασμένη από την ενέργεια του. Οι εμβληματικοί ανεμόμυλοι και το κάστρο στην κορυφή της χώρας, οι υπέροχες παραλίες και τα ταβερνάκια μα πάνω από όλα οι κάτοικοι που σε υποδέχονται με ένα ζεστό χαμόγελο είναι μερικοί μόνο από τους λόγους που κάνουν αυτό το μέρος έναν ονειρεμένο προορισμό».

Τσιμτσιλή - Αστυπάλαια

Η Σταματίνα αγκαλιά με τα παιδιά της την πιο όμορφη ώρα στην Πάρο

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Πάρο, όπου συναντά και μερικά άλλα σημαντικά πρόσωπα της τηλεόρασης, όμως όσο κι αν απολαμβάνει τις πρωινές βουτιές στην παραλία, μέσα από τις τελευταίες της αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, άλλη φαίνεται να είναι η αγαπημένη της στιγμή της ημέρας.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια φωτογραφίζει διαρκώς τον εαυτό της, αλλά και τα παιδιά της την ώρα που ο ήλιος δύει και τα χρώματα στον ουρανό ανακατεύονται, χαρίζοντας μας ένα μοναδικό τοπίο, είτε μαζί αγκαλιά είτε ξεχωριστά, και το αποτέλεσμα κάθε φορά είναι μοναδικό.

Σταματίνα Τσιμτσιλή - Πάρος

Σταματίνα Τσιμτσιλή - κόρη

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Σταματίνα Τσιμτσιλή - παιδί