Μετράει αντίστροφα τις μέρες πριν γεννήσει - Οι διακοπές της εγκυμονούσας Ιωάννας Σιαμπάνη στη Μάνη

Μοναδικές φωτογραφίες από την πισίνα

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Μετράει αντίστροφα τις μέρες πριν γεννήσει - Οι διακοπές της εγκυμονούσας Ιωάννας Σιαμπάνη στη Μάνη

Η Ιωάννα Σιαμπάνη και ο Τζίμη Σταθοκωστόπουλος είναι στην πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους, αφού από εβδομάδα σε εβδομάδα θα έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Το ζευγάρι άφησε για λίγο πίσω την Αθήνα και επισκέφτηκε την όμορφη Μάνη προκειμένου να κάνουν διακοπές και να μπορέσει και η εγκυμονούσα Ιωάννα να απολαύσει τα πλατσουρίσματά της στην πισίνα. Οι φωτογραφίες που ανέβασε είναι απλά μοναδικές!

Μόλις πριν από λίγες μέρες μοιράστηκε με τους followers της, τις πρώτες φωτογραφίες από τον πολύ όμορφο γάμο τους στο Καβούρι που έγινε παρουσία συγγενών και πολύ καλών φίλων και δεν είχε δημοσιοποιηθεί στα μέσα. Το ζευγάρι ολοκλήρωσε και με αυτό τον τρόπο την ευτυχία του και η χαρά τους τόσο για το γάμο όσο και για τον ερχομό του παιδιού τους, ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους.

Οι φωτογραφίες από τις διακοπές της Σιαμπάνη στη Μάνη λίγο πριν τη γέννα

Όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες η κοιλίτσα είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο και όπως μαρτυρά και η ανάρτησή της όπου να ναι θα γίνει μαμά!

Έγραψε λοιπόν στο instagram:

«Από σήμερα μετράω τις μέρες αντίστροφααα μέχρι την όμορφη Μάνη όπου θα κάνουμε φέτος τις βουτιές μας, εγώ για την ακρίβεια μόνο πλάτσα πλουτσα θα κάνω.

*εσύ που με βλέπεις κάνε όλα εκείνα που περιμένεις έναν ολόκληρο χειμώνα και μην αφήνεις τη ζέστη να σε καταβάλει περνώντας τις μέρες σου κάτω από ένα air contrition, Αύγουστο έχουμε!!!»

Η Ιωάννα Σιαμπάνη μετράει αντίστροφα για τη γέννα από τη Μάνη

Η Ιωάννα Σιαμπάνη πλατσουρίζει μέσα σε πισίνα στη Μάνη

Η Ιωάννα Σιαμπάνη στέλνει φιλιά μέσα από την πισίνα

Δάκρυσε όταν είδε στον υπέρηχο το μωράκι της

Η Ιωάννα Σιαμπάνη καθημερινά δημοσιεύει φωτογραφίες της με την κοιλίτσα της για να αντικρίζει και η ίδια και να συνειδητοποιεί πόσο πολύ έχει φουσκώσει, καθώς το μωράκι της μεγαλώνει μέσα σε αυτή. Πέρα, όμως, από τις φωτογραφίες, ο καλύτερος τρόπος για να δει το παιδί της είναι ο υπέρηχος που κάνει μία γυναίκα στον γυναικολόγο της.

Αυτό έκανε, λοιπόν, η επιχειρηματίας, μαζί με τον έλεγχο που οφείλει να πραγματοποιεί για να τσεκάρει πως όλα είναι καλά και η αντίδρασή της ήταν απίστευτα συγκινητική. Πιο συγκεκριμένα, δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και ξέσπασε σε κλάματα, όμως θέλησε να μοιραστεί την χαρά και τον ενθουσιασμό που την οδήγησαν σε αυτή την αντίδραση και με τους διαδικτυακούς της φίλους, κοινοποιώντας το βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την Πέμπτη 4/8.

«Εγώ σήμερα που είδα το μωράκι στον υπέρηχο», έγραψε χαρακτηριστικά.