Δύσκολες ώρες για τον Υπουργό Άκη Σκέρτσο - Έκτακτα στο χειρουργείο μέλος της οικογένειάς του

Η μακροσκελής ανάρτηση για την περιπέτεια υγείας

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Δύσκολες ώρες για τον Υπουργό Άκη Σκέρτσο - Έκτακτα στο χειρουργείο μέλος της οικογένειάς του

Δύσκολες ώρες βίωσε ο Υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος και η σύζυγός του, αφού όπως αποκάλυψε μέσα από μια μακροσκελή του ανάρτηση στο Facebook ο γιος του χρειάστηκε να μπει εσπευσμένα στο χειρουργείο, λόγω μιας σπάνιας πάθησης που είχε στα νεφρά του. Ωστόσο φαίνεται να είναι καλά και να το ξεπέρασε και μάλιστα ο Υπουργός δημοσίευσε και μια χαμογελαστή φωτογραφία του μικρού μέσα από το νοσοκομείο.

Ο Υπουργός μόλις πριν από λίγους μήνες είχε περάσει και ο ίδιος περιπέτειες με την υγεία του, καθώς ήταν ένας από τους πολλούς πολιτικούς που νόσησε εκείνο το διάστημα από...(δείτε εδώ), ωστόσο το ξεπέρασε ήπια και πλέον χαίρει άκρας υγείας.

Η ανάρτηση του Άκη Σκέρτσου για το χειρουργείο του γιού του

Έγραψε λοιπόν στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Υπουργός Επικρατείας:

«Οι τελευταίες δυο εβδομάδες ήταν πολύ δύσκολες για τους τρεις μας, πρωτίστως για τον Βασίλη μας, αλλά και για την Αυγή και εμένα. Συνεχείς εμετοί, έντονος πόνος στην κοιλιά και απόφραξη του εντέρου οδήγησαν στη διάγνωση ότι ο μικρός μας είχε εκ γενετής κακή τοποθέτηση των εντέρων του που οδήγησε σε οξεία συστροφή και τελικά σε ένα αναπόφευκτο, δύσκολο τρίωρο χειρουργείο την περασμένη Τετάρτη.

Το χειρουργείο χάρη στον εξαιρετικό και έμπειρο παιδοχειρούργο Κωνσταντίνο Νίκα και την ιατρική και νοσηλευτική του ομάδα, πέτυχε ευτυχώς πλήρη ανάταξη της λειτουργίας αλλά και σωστή επανατοποθέτηση λεπτού και παχέος εντέρου. Τους ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας και δημόσια.

Διαβάστε τη συνέχεια της ανάρτησης στον παρακάτω σύνδεσμο:

Οι τελευταίες δυο εβδομάδες ήταν πολύ δύσκολες για τους τρεις μας, πρωτίστως για τον Βασίλη μας, αλλά και για την Αυγή...

Posted by Akis Skertsos on Wednesday, August 10, 2022

Το βιογραφικό του Άκη Σκέρτσου

Ο Άκης Σκέρτσος, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1976. Σπούδασε Δημοσιογραφία και ΜΜΕ, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στην Πολιτική διαχείριση και το Lobbying (M.A. in Political Management and Lobbying) στο Πανεπιστήμιο George Washington των Ηνωμένων Πολιτειών.

Διετέλεσε διευθυντής του γραφείου υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα (Ιούνιος 2012 - 2014), διευθυντής του γραφείου του υπηρεσιακού πρωθυπουργού Παναγιώτη Πικραμμένου, καθώς και γενικός διευθυντής του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων την περίοδο 2014-2019.Διετέλεσε, επίσης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΒ-ΙΒΕΠΕ, Γενικός Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων (ΣΕΝ-Junior Achievement) και Ταμίας του Συμβουλίου ΣΕΒ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη (ΒΙΑΝ).

Ανήκει στον στενό κύκλο συνεργατών του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Στις 9 Ιουλίου 2019, διορίστηκε Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, αρμόδιος για τον συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου. Στιις 13 Αυγούστου 2021 ορίστηκε υπουργός επικρατείας.