''Κάπως έτσι ζούμε το καλοκαίρι μας'' - Ξεφάντωσε στην άμμο η Βασιλική Ανδρίτσου με την κορούλα της

Οι σπάνιες οικογενειακές φωτογραφίες της ηθοποιού

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Κάπως έτσι ζούμε το καλοκαίρι μας'' - Ξεφάντωσε στην άμμο η Βασιλική Ανδρίτσου με την κορούλα της

Φτάνουμε πλέον στα μέσα Αυγούστου, που είναι περίοδος διακοπών για όλη τη showbiz προκειμένου να γεμίσουν μπαταρίες εν' όψει της νέας σεζόν. Έτσι και η ηθοποιός Βασιλική Ανδρίτσου βρίσκεται για διακοπές και χαλάρωση μαζί με τον σύζυγό της Νίκο Συμεωνίδη, αλλά και την κορούλα τους Ανθένια, δημοσιεύοντας μερικές σπάνιες φωτογραφίες με τη μικρή από την παραλία.

Για διακοπές με την κορούλα της βρίσκεται επίσης και η συνάδελφός της Κλέλια Ρένεση στην ακριτική Γαύδο για ελεύθερο κάμπινγκ. Οι δυο τους ζουν μοναδικές στιγμές, αν και πρόσφατα έτυχε μια αναποδιά που έκανε την ηθοποιό να ξεσπάσει με δημόσιο μήνυμα, λόγω της αδιαφορίας των τοπικών αρχών, που άφησε έκθετους τους κατασκηνωτές και τα παιδιά τους.

Οι καλοκαιρινές στιγμές της Ανδρίτσου με την κορούλα της

Γράφει λοιπόν η αγαπητή ηθοποιός στην ανάρτησή της στο instagram:

« Κάπως έτσι ζούμε το καλοκαίρι μας #κορημουμοναδικη #κορημουυπεροχη #κορημουξεχωριστη #κορημουλατρεμενη #ανθενιαμου».

Ακολουθούν μερικά στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές τους στιγμές:

Η Βασιλική Ανδρίτσου στην παραλία

Η Βασιλική Ανδρίτσου με την κόρη της στο αμάξι

Η Βασιλική Ανδρίτσου κάνει βουτιές με την κόρη της

Η Βασιλική Ανδρίτσου αγκαλιά με την κόρη της Ανθένια

Λίγα λόγια για την Βασιλική Ανδρίτσου

Η Βασιλική Ανδρίτσου (Αμφιάλη, Πειραιάς, 16 Οκτωβρίου, 1972) είναι Ελληνίδα ηθοποιός της τηλεόρασης, του θεάτρου και του κινηματογράφου.

Πέρασε τα χρόνια του δημοτικού στου Γουδή, ενώ τα χρόνια του Γυμνασίου και του Λυκείου στη Γλυφάδα.

Φοίτησε έναν χρόνο στη Θεολογική Σχολή, αλλά την εγκατέλειψε για να γίνει ηθοποιός. Σπούδασε Υποκριτική στη Δραματική Σχολή Βεάκη. Ο πατέρας της είχε σπουδάσει υποκριτική, αλλά δεν άσκησε ποτέ το επάγγελμα, καθώς, όντας ο μεγαλύτερος από πέντε αδέρφια, έπρεπε να δουλέψει για να βοηθήσει την οικογένεια.

Πρωτοεμφανίστηκε στο Θέατρο Διονύσια, παίζοντας στην παράσταση «Φιλουμένα Μαρτουράνο», που ανέβασε ο θίασος «Σμαρούλα Γιούλη», το 1996. Έγινε ευρέως γνωστή από τηλεοπτικές σειρές, στις οποίες πρωταγωνίστησε, αλλά έχει σκηνοθετήσει και κάποιες θεατρικές παραστάσεις.