Ζωή Δημητράκου: Ετοιμάζεται να γίνει μαμά για δεύτερη φορά και το ανακοίνωσε με τον πιο δημιουργικό τρόπο

Δείτε το όμορφο βίντεο που δημοσίευσε

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Ζωή Δημητράκου: Ετοιμάζεται να γίνει μαμά για δεύτερη φορά και το ανακοίνωσε με τον πιο δημιουργικό τρόπο

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η πρώην διεθνής καλαθοσφαιρίστρια Ζωή Δημητράκου και ο σύζυγός της Θανάσης Πολυχρονόπουλος που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς για δεύτερη φορά. Η γυμνάστρια που πλέον ασχολείται με τις επιχειρήσεις σκέφτηκε έναν πολύ ευφάνταστο τρόπο για να παρουσιάσει την ήδη φουσκωμένη κοιλίτσα στους followers της.

Η Δημητράκου μετά από χρόνια επαγγελματικού αθλητισμού καταφέρνει να διατηρεί ένα εξαιρετικό κορμί. Ακόμα και στην προηγούμενή της γέννα έναμιση χρόνο πριν έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης σε χρόνο ρεκόρ, και έκανε τους πάντες να χάσκουν με το πόσο γρήγορα επανήλθε στο παλιό της σώμα μόλις 3,5 μήνες αφότου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Η ανακοίνωση της Δημητράκου για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της

«Baby number 2 on its way» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Ποζάρει με μαγιό ενώ στην περιοχή της κοιλιάς της κρατάει ένα μεγάλο ψάθινο καπέλο, το οποίο στη συνέχεια τραβάει και αποκαλύπτεται η κοιλίτσα.

Τι είχε πει για τον γάμο της με τον Θανάση Πολυχρονόπουλο

Η Ζωή Δημητράκου βρέθηκε πριν από καιρό καλεσμένη στην εκπομπή Dot και αποφάσισε να «σπάσει» τη σιωπή της για τον γάμο που έκανε με τον αγαπημένο της, Θανάση Πολυχρονόπουλο.

«Ο αθλητισμός είναι μέρος της ζωής μου, δεν θυμάμαι χρονιά να μην ασχολούμαι με τον αθλητισμό, ξεκίνησα 10 χρονών το μπάσκετ και από μηνών έκανα κολύμβηση. Ήταν μέρος της ζωής μου και μετά έγινε η ζωή μου. Έχω παίξει με τους καλύτερους στον κόσμο, όταν πρέπει να τους κερδίσεις που τις περισσότερες φορές χάνεις γίνεσαι σκληρός. Δεν έκλαιγα, μόλις τελείωσα το μπάσκετ έκλαιγα μου έβγαινε όλη η σκληρότητα σε γλυκύτητα.

Ήταν μετά το J2US, είχαμε πει ότι εκείνη την ημερομηνία θα παντρευτούμε δεν είχα να προετοιμάσω τίποτα. Το να συνδεθούν δύο άτομα με τα δεσμά του γάμου είναι πάρα πολύ προσωπικό είναι μεταξύ των συζύγων, είναι σημαντική ημέρα για αυτούς τους δύο. Πήραμε φωτογραφίες με τα κινητά μας, δεν είχαμε φωτογράφο και είχαμε καλεσμένους 3-4 άτομα, ενώ κάναμε πολιτικό γάμο.

Δεν μου αρέσει αυτή η στιγμή να την δώσω στους άλλους θέλω να μείνει σε μένα και τον σύντροφο μου. Οι γονείς μου δεν ήρθαν ήταν στην Θεσσαλονίκη ήταν με face time. Οι γονείς μου δεν μπορούν να έχουν παράπονο παντρεύτηκαν οι δύο τους στην Γερμανία, με ένα ζευγάρι που τους πάντρεψε», είπε χαρακτηριστικά η Ζωή Δημητράκου.