''Και έτσι μαζί χτίζουμε...'' - Πιο ερωτευμένοι από ποτέ Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Η ερωτική εξομολόγηση που του έκανε μέσω instagram

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Και έτσι μαζί χτίζουμε...'' - Πιο ερωτευμένοι από ποτέ Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια που πέρασαν ποτέ από το Survivor, αφού παρά τον τότε χωρισμό τους το παιχνίδι στάθηκε κάτι παραπάνω από ικανό για να τους ξαναενώσει. Μετά την επιστροφή από τον Άγιο Δομίνικο παραμένουν αχώριστοι και ζουν τον απόλυτο έρωτα, κάτι που αποδεικνύει και η τελευταία ανάρτηση που έκαναν μαζί όπου η Μαριαλένα εξομολογείται στον Σάκη τα συναισθήματά της.

Μαζί στα ωραία, αλλά μαζί και στα δύσκολα αφού πρόσφατα οι δυο τους νόσησαν με κορωνοιό και χρειάστηκε να μείνουν για κάποιες μέρες μέσα μέχρι να αναρρώσουν. Ο Κατσούλης βέβαια φρόντισε με κάθε τρόπο το κορίτσι του και την βοήθησε να ξεπεράσει την ταλαιπωρία που της δημιούργησαν τα συμπτώματα της νόσησης. Ευτυχώς και οι δυο τους είναι καλά και συνεχίζουν κανονικά τις εξόδους τους.

Οι νέες τρυφερές φωτογραφίες της Μαριαλένας Ρουμελιώτη με τον Σάκη Κατσούλη

«Και έτσι μαζί χτίζουμε μια ζωή με αγάπη», έγραψε στην ανάρτησή της η γυμνάστρια και influencer για τον σύντροφό της και τη συνόδευσε από τις παρακάτω φωτογραφίες:

Ρουμελιώτη και Κατσούλης φιλιούνται παθιασμένα

Κατσούλης και Ρουμελιώτη σε μια άκρως τρυφερή στιγμή

Απάντησε στο αν υπάρχει ζήλεια στη σχέση τους

Πριν από λίγες ημέρες η Μαριαλένα Ρουμελιώτη γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media πως τόσο η ίδια όσο και ο αγαπημένος της σύντροφος διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό με αποτέλεσμα η πρώην παίκτρια του Survivor να περάσει μοναχικά γενέθλια για φέτος.

Ωστόσο, η ίδια παραμένει αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram καθώς αποφάσισε να κάνει ένα Q&A προκειμένου να απαντήσει σε διάφορες ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων. Συγκεκριμένα, ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή δίπλα στον Σάκη Κατσούλη για το αν είναι ζηλιάρα.

«Να φανταστώ στα ερωτικά… γιατί γενικότερα στη ζωή μου δεν έχω ζηλέψει ποτέ κάτι, κάποιον. Είναι κακό πράγμα η ζήλεια, αλλά στα ερωτικά μπορώ να πως πως πλέον το ελέγχω. Μικρή ήμουν περισσότερο. Γενικά είμαι πολύ κτητική, ό,τι έχω το θέλω δικό μου».

Ανάρτηση Μαριαλένας Ρουμελιώτη