Σάκης Κατσούλης - Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Μετά τις διακοπές έμαθαν τα δυσάρεστα νέα για την υγεία τους

''Αρρώστησε το κορίτσι μου''

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Σάκης Κατσούλης - Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Μετά τις διακοπές έμαθαν τα δυσάρεστα νέα για την υγεία τους

Το φοβόντουσαν και δυστυχώς έγινε! Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοίο, όπως ανακοίνωσαν μέσα από κάποια story τους στο Instagram. Όπως φαίνεται εκτός από τους απλούς πολίτες ο ιός έχει θερίσει και τους ανθρώπους της showbiz, καθώς ο ένας μετά τον άλλο, ηθοποιοί, παρουσιαστές, τραγουδιστές ανακοινώνουν τη νόσησή τους.

Ήδη από χθες μέσα από κάποιες αναρτήσεις που είχαν κάνει αποκάλυψαν ότι έχουν συμπτώματα με τα τεστ τότε να βγαίνουν αρνητικά. Το ζευγάρι παρέμενε κλεισμένο μέσα στο σπίτι και οι followers τους ρωτούσαν επίμονα αν έχουν covid, με τους ίδιους προσωρινά να το αρνούνται εφ' όσον δεν είχαν και κάποιο θετικό τεστ.

Η νέα τους ανάρτηση που επιβεβαιώνει ότι βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοιό

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη κοινοποίησε ένα instastory και γνωστοποίησε πως τόσο αυτή όσο και ο Σάκης Κατσούλης είναι θετικοί στον κορονοϊό και περιέγραψε τα συμπτώματα που αντιμετωπίζει.

«Κόλλησα και εγώ! Από εχθές το βράδυ έχω 38,5 πυρετό, αν δεν πάρω παυσίπονο κάθε 3 ώρες δεν πέφτει και πονάει όλο μου το κορμί! Καιρό είχα να κοιμηθώ τόσο πολύ! Τα παυσίπονα μου έχουν δημιουργήσει υπνηλία, με αποτέλεσμα να θέλω να κοιμάμαι συνέχεια! Αν κάποιος δεν το έχει καταλάβει φυσικά και έχουμε covid! Όχι που θα την γλύτωνα. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι πρέπει να προσέχετε όλοι σας και ο καθένας ξεχωριστά… γιατί τώρα νομίζω πως είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα και ο ιός βρίσκεται σε μεγαλύτερη έξαρση! Προσοχή λοιπόν… Να φοράτε μάσκες όπου χρειάζεται και ας μην σας το επιβάλουν!», έγραψε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Eίχαν πάει διακοπές στον Αργοσαρωνικό πιο πριν

Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι σε εξέλιξη για την πλειοψηφία των celebrities που ο ένας μετά τον άλλο αφήνουν πίσω τις μεγαλουπόλεις και εξορμούν συνήθως σε κάποιο νησί. Έτσι και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με τον Σάκη Κατσούλη που μετά από το Survivor 4 είναι αχώριστοι, άφησαν για λίγο τις υποχρεώσεις τους και πριν κολλήσουν covid έκαναν διακοπές στις όμορφες Σπέτσες, όπως είδαμεκαι από τα instagram stories τους.

Οι δυο τους όσον αφορά τα επαγγελματικά τους έχουν αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν στο Survivor All Star, κάτι που αν γίνει θα είναι σίγουρα μέσα στα φαβορί αφού ο Σάκης σήκωσε το τρόπαιο της προηγούμενης σεζόν ενώ η Μαριαλένα έφτασε στην τριάδα. Όπως μάθαμε βέβαια τα ονόματά τους είναι μέσα στη λίστα και μένει να δούμε την τελική σύνθεση του παιχνιδιού.

Αφού λοιπόν τακτοποίησαν τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης ετοίμασαν τις βαλίτσες τους και ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Ο πρώτος προορισμός που επέλεξε το ζευγάρι να ξεκουραστεί και να περάσει ξέγνοιαστες στιγμές είναι οι Σπέτσες. O Σάκης Κατσούλης αλλά και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη από τη στιγμή της άφιξής τους στο νησί δεν έχουν σταματήσει να δημοσιεύουν στιγμιότυπα στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, από το ξενοδοχείο, το ποτό, το μπάνιο αλλά και κάθε άλλη πιθανή τους ασχολία.

Φωτογραφία της Μαριαλένας Ρουμελιώτη από τις διακοπές με τον Κατσούλη

Φωτογραφία της Ρουμελιώτη από τις νυχτερινές Σπέτσες