Άρρωστος ο Σάκης Κατσούλης: «Έχει κάποια συμπτώματα...» - Η ανακοίνωση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

Οι αναρτήσεις στα social

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άρρωστος ο Σάκης Κατσούλης: «Έχει κάποια συμπτώματα...» - Η ανακοίνωση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

Τόσο η Μαριαλένα Ρουμελιώτη όσο και ο Σάκης Κατσούλης είναι αρκετά ενεργοί μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media μετά από το Survivor 4. Οι δυο τους απολαμβάνουν να δημοσιεύουν διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά τους.

Μπορεί στην αρχή να μην ήθελαν να αποκαλύψουν πως μετά το τέλος του ριάλιτι ήρθε και η επανασύνδεση ωστόσο οι δυο τους πλέον είναι αχώριστοι. Μάλιστα, οι δυο τους έκαναν μια μίνι απόδραση πριν από λίγες ημέρες. Ωστόσο, φαίνεται πως φλερτάρουν με τον κορωνοϊό μιας και η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δεν δίστασε να αποκαλύψει χαρακτηριστικά πως:

Οι αναρτήσεις της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

«Καλησπέρα καλησπέρα, τί κάνετε βρε παιδιά πώς είστε; Εμείς εδώ σπίτι, με ρωτάτε αν ο Σάκης έχει covid. Δεν ξέρουμε ακόμη, εχθές κάναμε test και εγώ και ο Σάκης αλλά βγήκε αρνητικό. Βέβαια, έχει κάποια συμπτώματα, έχει πυρετό, πονάει η μέση του ενώ εγώ έχω μόνο τον λαιμό μου προς το παρόν τουλάχιστον. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι θα κλειστούμε σπίτι και θα κάνουμε test. Θα δείξει.».

«Όλοι το ξέρουν αυτό, ισχύει ότι...»

Η κάμερα του Super Κατερίνα, πέτυχε το πρωί της Τρίτης 28/6 τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριλένα Ρουμελιώτη, οι οποίοι όπως έχει ακουστεί στα τηλεοπτικά "πηγαδάκια", είναι ανάμεσα στα ονόματα που έχουν δεχτεί πρόταση το τελευταίο διάστημα για το All Star Survivor, και αποκαλύπτουν αν τελικά θα τους δούμε στο νέο αυτό project, ενώ για αυτό έχει μιλήσει και ο Τριαντάφυλλος...

«Όλοι το ξέρουν αυτό, ισχύει ότι μας έγινε πρόταση. Θέλουμε να πάμε. Η αλήθεια είναι ότι έχουν γίνει συζητήσεις με πάρα πολλούς παίκτες» παραδέχτηκε ο Σάκης Κατσούλης.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, από τη δική της πλευρά, είπε πως αν μπουν στο All Star Survivor θα ήθελε πολύ να μπει και η Κατερίνα Δαλάκα, καθώς τη θεωρεί μια από τις πιο δυνατές παίκτριες που έχουν περάσει από το παιχνίδι. Και οι δυο όμως ξεκαθάρισαν πως οι συζητήσεις που έχουν γίνει είναι διερευνητικές, χωρίς να θεωρείται τίποτα δεδομένο μέχρι στιγμής.