Μαριαλένα Ρουμελιώτη - Σάκης Κατσούλης: Έφτιαξαν βαλίτσες και έφυγαν για Αργοσαρωνικό

Διακοπές για το ζευγάρι του Survivor σε όμορφο νησί

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Μαριαλένα Ρουμελιώτη - Σάκης Κατσούλης: Έφτιαξαν βαλίτσες και έφυγαν για Αργοσαρωνικό

Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι σε εξέλιξη για την πλειοψηφία των celebrities που ο ένας μετά τον άλλο αφήνουν πίσω τις μεγαλουπόλεις και εξορμούν συνήθως σε κάποιο νησί. Έτσι και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με τον Σάκη Κατσούλη που μετά από το Survivor 4 είναι αχώριστοι, άφησαν για λίγο τις υποχρεώσεις τους και κάνουν διακοπές στις όμορφες Σπέτσες, όπως βλέπουμε και από τα instagram stories τους.

Οι δυο τους όσον αφορά τα επαγγελματικά τους έχουν αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν στο Survivor All Star, κάτι που αν γίνει θα είναι σίγουρα μέσα στα φαβορί αφού ο Σάκης σήκωσε το τρόπαιο της προηγούμενης σεζόν ενώ η Μαριαλένα έφτασε στην τριάδα. Όπως μάθαμε βέβαια τα ονόματά τους είναι μέσα στη λίστα και μένει να δούμε την τελική σύνθεση του παιχνιδιού.

Οι φωτογραφίες των Ρουμελιώτη - Κατσούλη από τις διακοπές τους στις Σπέτσες

Αφού λοιπόν τακτοποίησαν τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης ετοίμασαν τις βαλίτσες τους και ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Ο πρώτος προορισμός που επέλεξε το ζευγάρι να ξεκουραστεί και να περάσει ξέγνοιαστες στιγμές είναι οι Σπέτσες. O Σάκης Κατσούλης αλλά και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη από τη στιγμή της άφιξής τους στο νησί δεν έχουν σταματήσει να δημοσιεύουν στιγμιότυπα στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, από το ξενοδοχείο, το ποτό, το μπάνιο αλλά και κάθε άλλη πιθανή τους ασχολία.

Φωτογραφία της Μαριαλένας Ρουμελιώτη από τις διακοπές με τον Κατσούλη

Φωτογραφία της Ρουμελιώτη από τις νυχτερινές Σπέτσες

Πριν τις διακοπές ήρθε και η κουμπαριά για τον Σάκη Κατσούλη

Μεγάλες χαρές ανακοίνωσε ο Σάκης Κατσούλης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram, αφού όπως αποκάλυψε έγινε κουμπάρος για πρώτη φορά. Ο νικητής του Survivor 4 πάντρεψε τον καλύτερό του φίλο Ηλία με την εκλεκτή της καρδιάς του Ξένια και ο γάμος έγινε στο Δημαρχείο Περιστερίου. Μάλιστα ο ίδιος φανερά συγκινημένος τους αφιέρωσε μαζί με τις φωτογραφίες από την τελετή μερικά λόγια καρδιάς, για αυτή την ιδιαίτερη μέρα.

Ο Κατσούλης μετά τη νίκη του στο Survivor φαίνεται να έχει το κοκκαλάκι της νυχτερίδας, αφού τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα ερωτικά του πηγαίνουν όλα δεξιά. Το μεγαλύτερό του έπαθλο βέβαια όπως έχει παραδεχτεί και ο ίδιος είναι ότι μέσα από το παιχνίδι κατάφερε να κερδίσει ξανά την καρδιά της Μαριαλένας Ρουμελιώτη με την οποία είναι μαζί και πολύ αγαπημένοι. Μάλιστα πρόσφατα βρέθηκε στο πλάι της και στην αποφοίτησή της από το ΤΕΦΑΑ.

«Θα μπορούσα να γράψω πάρα πολλά για τον συγκεκριμένο άνθρωπο! Τον κολλητό, αδερφό και πλέον κουμπάρο μου! Από τις πιο σημαντικές ημέρες της ζωής μου, με πολύ συγκίνηση αλλά πιο πολύ χαμόγελο και υπερηφάνεια όταν μια φιλία χρόνων όντας 9 σερί χρόνια συμπαίκτες επισφραγίζεται με την υπογραφή της «ΚΟΥΜΠΑΡΙΑΣ» μας! Σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε @xenia_kats_sam & @hlias_stavrou. Πάντα χαμογελαστοί αγαπημένοι με υγεία και καλούς απογόνους!!!» έγραψε ο Σάκης Κατσούλης στα social media.

Ο Σάκης Κατσούλης κουμπάρος στο γάμο του φίλου του