Ποζάρει με μαγιό όπως δεν την έχουμε ξαναδεί - Καλοκαιρινά στιγμιότυπα της Αναστασοπούλου πριν "βουτήξει" στον Αντ1

Η φωτογραφία που "έριξε" το Instagram

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Ποζάρει με μαγιό όπως δεν την έχουμε ξαναδεί - Καλοκαιρινά στιγμιότυπα της Αναστασοπούλου πριν

Μετά την συγκινητική θα λέγαμε αποχώρησή της από το κανάλι του Φαλήρου, το ΣΚΑΙ (δείτε εδώ τα αποχαιρετιστήρια λόγια της στην εκπομπή) η Μαρία Αναστασοπούλου έπειτα από επίσημη ανακοίνωση του σταθμού, μετακόμισε προς Μαρούσι μεριά, και συγκεκριμένα στον Αντ1 στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη όπως όλα δείχνουν.

Ωστόσο πριν μας πει την πρώτη καλημέρα από το νέο της επαγγελματικό βήμα, απολαμβάνει τις διακοπές της και ξεκουράζεται, γεμίζοντας μπαταρίες για τον χειμώνα που έρχεται.

Η ανέμελη φωτογραφία της Αναστασοπούλου δίπλα στα κύματα

Λίγο πριν μπει στο πλατό λοιπόν και επίσημα, απολαμβάνει τις τελευταίες βουτιές στην παραλία, ανεβάζοντας σχετικό στιγμιότυπο στα social media με την ίδια να ποζάρει ανέμελη δίπλα στα κύματα.

Καλοκαιρινά στιγμιότυπα της Αναστασοπούλου πριν 'βουτήξει' στον Αντ1

Γυρίζει την Ελλάδα με τον επί επτά χρόνια σύντροφό της πριν το «Καλημέρα Ελλάδα»

Η Μαρία Αναστασοπούλου είναι σίγουρα στην επικαιρότητα, αφού μετά από χρόνια παρουσίας στο ΣΚΑΙ, μετακομίζει τηλεοπτικά στον ANT1, προκειμένου να πάρει θέση δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη στο «Καλημέρα Ελλάδα». Μέχρι ωστόσο την έναρξη της εκπομπής που θα την φέρει πίσω στην πρωτεύουσα εκείνη απολαμβάνει διακοπές μαζί με τον σύντροφό της και μοιράστηκε μία από τις σπάνιες φωτογραφίες που τους έχουμε δει μαζί.

Η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε λοιπόν την εκπομπή «Σήμερα» και τον Δημήτρη Οικονόμου και είναι έτοιμη να αφοσιωθεί στη νέα της τηλεοπτική δουλειά. Παρ' ότι οι φήμες για τη μετακόμισή της στο κανάλι του Αμαρουσίου, είχαν βγει καιρό, μόλις χθες κυκλοφόρησε η επίσημη ανακοίνωση για τη συνεργασία τους.

Η Μαρία μπορεί να αποχαιρέτησε τον ΣΚΑΙ ,αλλά στο κανάλι παραμένει σταθερά στην ραδιοφωνική εκπομπή «Τα παιδιά της αλλαγής», στο πλευρό του δημοσιογράφου Γιάννη Κολοκυθά ο οποίος είναι και ο επί χρόνια σύντροφός της.

Η αλήθεια είναι ότι και οι δύο δεν προβάλλουν ιδιαίτερα την προσωπική τους ζωή και αυτή η σχέση είναι γνωστή περισσότερο στον ευρύ δημοσιογραφικό κύκλο, παρά στους τηλεθεατές ή τους ακροατές τους. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 7 χρόνια και αυτές τις ημέρες κάνουν ένα ταξίδι σε όλη την Ελλάδα στα πλαίσια της ραδιοφωνικής τους εκπομπής. Και από την Θεσσαλονίκη όπου βρίσκονταν μέχρι και σήμερα, αύριο ταξιδεύουν για την Κρήτη.

Η Μαρία Αναστασοπούλου με τον σύντροφό της Γιάννη Κολοκυθά