Μελαχρινός με μούσια - Αυτός είναι ο σύντροφος της Ράνιας Κωστάκη για τον οποίο "παράτησε" την Αθήνα

Τον γνωρίσαμε μέσα από γνωστό ριάλιτι

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Μελαχρινός με μούσια - Αυτός είναι ο σύντροφος της Ράνιας Κωστάκη για τον οποίο

Είναι μία από τις πιο γνωστές και πετυχημένες ραδιοφωνικές παραγωγούς της Ελλάδας, και μέχρι τώρα όλοι θυμούνται τους χορούς της που κάθε φορά γίνονταν viral στον Σπύρο Παπαδόπουλο (δείτε εδώ τις ατάκες διασήμων για το γεγονός). Ο λόγος για την εντυπωσιακή Ράνια Κωστάκη η οποία έχει βρει τον έρωτα ξανά στη ζωή της και όπως όλα δείχνουν έχει μετακομίσει από την πρωτεύουσα.

Αυτός είναι ο σύντροφος της Ράνιας Κώστάκη

Toν τελευταίο καιρό η παραγωγός έχει μετακομίσει μαζί του στο Διακοφτό, όπου έτσι και αλλιώς είχε εξοχικό, καθώς βρίσκεται σε σχέση με τον Σταμάτη Βάκρινο, τον οποίο γνωρίσαμε το 2003 καθώς ήταν μέλος της Φάρμας του Mega. Στο Διακοφτό, μάλιστα, ο επιχειρηματίας έχει νυχτερινό κλαμπ, όπου και έγινε και η γνωριμία τους.

Η ίδια έχει μιλήσει και σε παλαιότερη συνέντευξή της για αυτή την απόφαση λέγοντας πως: «Στο Διακοπτό ήρθα με αφορμή την πρώτη καραντίνα. Έχω το εξοχικό μου, που πλέον έχει γίνει μόνιμη κατοικία. Έχω διαμορφώσει το στούντιο μου και κάνω από εδώ τις εκπομπές για τον Ρυθμό καθημερινά οπότε έχω δημιουργήσει μια κατάσταση σαν είμαι στην Αθήνα ενώ δεν είμαι.

Ο άντρας για τον οποίο άφησε την Αθήνα η Ράνια Κωστάκη

Πριν ξεκινήσει όλη αυτή η κατάσταση με τον κορωνοϊό λόγω της δουλειάς μου ως dj, ταξίδευα πολύ. Είχα έναν εξοπλισμό και σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν πήγαινα, έβγαζα εκπομπές live. Πλέον τα έχω στήσει πιο μόνιμα στην περιοχή.

Είχαμε διάφορες παραγωγές μαζί με τον Σταμάτη Βάκρινο και για το εξωτερικό και για την Ελλάδα. Στο στούντιο που φτιάξαμε, έρχονταν και φίλοι και καλλιτέχνες από την Αθήνα. κάναμε τα ραντεβού μας εδώ και ήταν και γι’ αυτούς μια ευκαιρία να ξεφύγουν λίγο, οπότε όλο αυτό το πράγμα το αγκαλιάσαμε και θα συνεχίζουμε και το επόμενο διάστημα.»

«Είναι δεδομένο πως δεν μπορώ να αποκτήσω παιδί»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ηλιάνας ΠαπαγεωργίουPop up” είχε βρεθεί παλαιότερα και μίλησε μεταξύ άλλων στην όμορφη παρέα του Alpha για το γυναικολογικό θέμα που έχει και δυστυχώς δεν μπορεί να αποκτήσει με φυσιολογικό τρόπο το δικό της παιδί.

Στην ερώτηση του Παναγή Τζωρτζάτου για το αν έχει φτάσει ποτέ κοντά στο ενδεχόμενο να αποκτήσει το δικό της παιδί, η Ράνια Κωστάκη απαντά και συγκινεί: “Η αλήθεια είναι ότι και πριν λίγο καιρό είχα μιλήσει για το θέμα αυτό. Έχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ με θέματα γυναικολογικά και τότε που είχα μιλήσει υπήρχε μία πιθανότητα να μην μπορέσω να αποκτήσω το δικό μου παιδί με το φυσιολογικό τρόπο.

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι δεδομένο ότι δεν μπορώ αλλά το προσπερνάω και δε στέκομαι, γιατί υπάρχουν πολλές γυναίκες σαν και εμένα… Θα σκεφτόμουν να υιοθετήσω ένα παιδί. Δεν έχω μπει ακόμα στη διαδικασία, γιατί θα ήθελα ιδανικά όταν γίνει αυτό να υπάρχει το περιβάλλον, να μπορέσει να πάρει από δύο πρόσωπα την αγάπη…”.Δείτε εδώ το νέο look της ραδιοφωνικής παραγωγού!

Ράνια Κωστάκη pop up