Με ανακατεμένα μαλλιά μπροστά από το ηλιοβασίλεμα - Ανέμελη και χαλαρή η Αγγελική Νικολούλη στις διακοπές της

Το ζει στο έπακρο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με ανακατεμένα μαλλιά μπροστά από το ηλιοβασίλεμα - Ανέμελη και χαλαρή η Αγγελική Νικολούλη στις διακοπές της

Η Αγγελική Νικολούλη, αυτό το διάστημα, κάνει ένα διάλειμμα από την τηλεόραση και τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και είναι πιο χαλαρή από ποτέ. Μάλιστα, μας δείχνει έναν άλλο εαυτό, πιο ανέμελο, πέρα από τη σοβαρή πλευρά την οποία έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε μέσα από τις οθόνες μας τα τελευταίθα χρόνια.

Αυτή τη φορά, η ίδια, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες της, κατά τις οποίες πόζαρε μπροστά από το ηλιοβασίλεμα και την θάλασσα, κοιτώντας είτε το απέραντο τοπίο είτε τον φακό. Δεν έλειψε και μία σέλφι, όπου τα μαλλιά της ανέμιζαν όσο εκείνη προσπαθούσε να πετύχει το σωστό κλικ. Το αποτέλεσμα τη δικαίωσε και η παρουσιάστρια κατάφερε να ξεσηκώσει το κοινό της.

Η Αγγελική Νικολούλη ποζάρει μπροστά από το ηλιοβασίλεμα

Το βλέμμα της εκπέμπει μία ηρεμία και μαζί της χαλαρώνουν και όσοι την ακολουθούν.

Αγγελική Νικολούλη

Αγγελική Νικολούλη - ηλιοβασίλεμα

Αγγελική Νικολούλη - διακοπές

Αγγελική Νικολούλη - θάλασσα

Αγνώριστη 27 χρόνια πριν - Σπάνιο βίντεο της παρουσιάστριας από το πρώτο Φως στο Τούνελ

Μπορεί φέτος να μετακόμισε στο Mega και να σημειώνει εντυπωσιακά ποσοστά στον πίνακα τηλεθέασης (δείτε εδώ με τι νούμερα έκλεισε τη σεζόν) ωστόσο 27 χρόνια πριν, στο πρώτο Φως στο Τούνελ που προβλήθηκε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, η Αγγελική Νικολούλη ήταν ένας άλλος άνθρωπος.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει ολοκληρώσει για φέτος τις υποχρεώσεις της με την εκπομπή της, μετά από μία άκρως επιτυχημένη σεζόν στο Μεγάλο Κανάλι και έτσι απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της.

Μία φαν της εκπομπής, έψαξε και βρήκε υλικό από το πρώτο Φως στο Τούνελ που είχε προβληθεί στην ελληνική τηλεόραση, 27 χρόνια πριν.

Όπως θα δείτε στο στιγμιότυπο που ακολουθεί, η παρουσιάστρια έχει και πάλι το χαρακτηριστικό ξανθό μαλλί της, αν και είναι αρκετά διαφορετική σε σχέση με σήμερα.