Ανανεωμένη και μαυρισμένη η Ελένη Μενεγάκη - Ποζάρει με λευκό ανοιχτό πουκάμισο πάνω στο σκάφος του Ματέο

Συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ανανεωμένη και μαυρισμένη η Ελένη Μενεγάκη - Ποζάρει με λευκό ανοιχτό πουκάμισο πάνω στο σκάφος του Ματέο

Τις καλοκαιρινές της διακοπές συνεχίζει η Ελένη Μενεγάκη, η οποία άφησε για μερικές μέρες την αγαπημένη της Άνδρο και επισκέφθηκε το Ιόνιο προκειμένου να γνωρίσει νέα μέρη και νησιά. Η αγαπημένη παρουσιάστρια λοιπόν μέρα με τη μέρα εξερευνά άγνωστες παραλίες και σπηλιές, τις οποίες δεν ξεχνά να τις μοιράζεται φυσικά και με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Τώρα που η Ελένη Μενεγάκη έχει αφήσει για λίγο στην άκρη τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις (δείτε εδώ πότε κάνει πρεμιέρα η εκπομπή της στο MEGA), χρησιμοποιεί πιο συχνά τα social media για αυτό και το πρωί της Πέμπτης 11/8 δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια νέα της φωτογραφία πάνω στο σκάφος, ενημερώνοντας τους ακολούθους της πως παραμένει στο Ιόνιο και πως περνάει μαγικά, κάτι που επιβεβαιώνεται από όλες τις τελευταίες της αναρτήσεις.

Η νέα φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη από τις διακοπές της στο Ιόνιο

«Άλλη μια όμορφη μέρα στο Ιόνιο» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ελένη Μενεγάκη και μέσα σε λίγα λεπτά συγκέντρωσε φυσικά χιλιάδες likes.

Η νέα φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη από τις διακοπές της στο Ιόνιο

Το πραγματικό της σώμα στα 52 - Φωτογραφίες της με μαγιό και κυτταρίτιδα

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες στην ελληνική showbiz και κάθε φωτογραφία της στο Instagram κάνει χαμό, ενώ καμία δημόσια εμφάνιση της δεν έχει περάσει απαρατήρητη. Όμως, όπως κάθε γυναίκα έχει τις ατέλειες της, τις οποίες δεν έχει κρύψει!

Η παρουσιάστρια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με την οικογένεια της, κάνοντας tour με το σκάφος τους (δείτε φωτογραφίες από το Μεγανήσι που δεν γνώριζαν ότι τους τραβάνε) και δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram διάφορες φωτογραφίες.

Σε μερικές από αυτές, η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να μην κάνει καθόλου ρετούς και να μην βάλει φίλτρα, θέλοντας να μας δείξει πως έχει και εκείνη κυτταρίτιδα, όπως οι περισσότερες από εμάς. Είναι κάτι πολύ συνηθισμένο και καμία δεν πρέπει να νιώθει άβολα!

Ελένη Μενεγάκη κυτταρίτιδα

Ελένη Μενεγάκη μαγιό φωτογραφίες αρετουσάριστη