Ήρθε το διαζύγιο μετά από 6 χρόνια γάμου - Οριστικός χωρισμός για αγαπημένο ζευγάρι

Αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ήρθε το διαζύγιο μετά από 6 χρόνια γάμου - Οριστικός χωρισμός για αγαπημένο ζευγάρι

Οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους μετά από 6 χρόνια γάμου η Τζέρι Χολ και ο μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης Ρούπερτ Μέρντοχ, παρόλο που σύμφωνα με πληροφορίες της dailymail, το 65χρονο πριν από μερικές μέρες ζήτησε από το Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες να ακυρώσει την αίτηση διαζυγίου.

Ήρθε το διαζύγιο μετά από 6 χρόνια γάμου για Τζέρι Χολ & Ρούπερτ Μέρντοχ

Η ειδοποίηση κατατέθηκε από τον δικηγόρο της Χολ στην Καλιφόρνια και είχε ημερομηνία την Τρίτη 9 Αυγούστου και το έγγραφο ανέφερε ότι το διαζύγιο πρέπει να απορριφθεί. Ωστόσο, η Τζέρι Χολ και ο Ρούπερτ Μέρντοχ έχουν διευθετήσει τον χωρισμό τους και «παραμένουν δύο καλοί φίλοι».

«Η Τζέρι Χολ και ο Ρούπερτ Μέρντοχ οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους. Παραμένουν καλοί φίλοι και εύχονται ο ένας στον άλλον τα καλύτερα για το μέλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος του 91χρονου. Μάλιστα, αυτό που μένει είναι το πόσο θα επηρεαστεί από το διαζύγιο η περιουσία του μεγιστάνα, μιας και ανέρχεται στα 14 δισεκατομμύρια λίρες.

Χωρισμούς "βόμβα", ωστόσο, έχουμε και στην ελληνική showbiz, μιας και πριν μερικές μέρες ανακοινώθηκε πως ένα αγαπημένο ζευγάρι χώρισε μετά από 15 χρόνια.

Λίγα λόγια για τον Ρούπερτ Μέρντοχ

Ο Κιθ Ρούπερτ Μέρντοχ, (αγγλικά: Keith Rupert Murdoch, 11 Μαρτίου 1931), είναι Αυστραλοαμερικανός μεγιστάνας των ΜΜΕ, ιδιοκτήτης της Fox Corporation, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της News Corp., καθώς και ιδιοκτήτης εκατοντάδων εκδοτικών εταιρειών και εφημερίδων.

Ο Μέρντοχ έχει στην ιδιοκτησία του μια πραγματική αυτοκρατορία παγκοσμίως, που συμπεριλαμβάνει πολυάριθμους ιστοτόπους - IGN Entertainment, AskMen, Rotten Tomatoes -, μεγάλο αριθμό εφημερίδων, όπως η New York Post στις Ηνωμένες Πολιτείες και οι The Times στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Επίσης δραστηριοποιείται στο χώρο της τηλεόρασης, κατέχοντας ανάμεσα σε άλλα το δίκτυο Fox News.

Ο Μέρντοχ συμπεριλήφθη τρεις φορές στην ετήσια λίστα του περιοδικού Time με τα 100 πρόσωπα που ασκούν τη μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως. Εκτιμήθηκε ως ο 13ος ισχυρότερος άνθρωπος στον κόσμο σύμφωνα με το περιοδικό Forbes για το έτος 2010.

Κατέχοντας ένα δίκτυο επιχειρήσεων, θεωρείται ο 83ος πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, με εκτιμώμενη περιουσία του για το 2021, να ανέρχεται στα 22 δισεκατομμύρια δολάρια.