Νεανικό και κλασάτο με πολλά φυτά - Το σπίτι που μένουν Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νεανικό και κλασάτο με πολλά φυτά - Το σπίτι που μένουν Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος μπορεί το τελευταίο διάστημα να έχουν μπερδέψει τους διαδικτυακούς τους φίλους που πιστεύουν πως έχουν χωρίσει, ωστόσο, εκείνοι απολαμβάνουν μαζί τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Δεν θέλουν να απαντήσουν στις φήμες σχετικά με το τέλος της σχέσης τους, όμως οι αναρτήσεις τους τα λένε όλα.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και πέντε χρόνια και φαίνεται πως πλέον θέλουν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της showbiz για να αποφύγουν τα κακόβουλα σχόλια.

Κωνσταντίνος Βασάλος και Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχουν στεγάσει τον έρωτα τους σε ένα πανέμορφο σπίτι στα Βόρεια προάστια, το οποίο έχουν διακοσμήσει σύμφωνα με το προσωπικό τους γούστο και στιλ.

Αγαπούν το minimal και τα γήινα χρώματα, ενώ αυτά που επικρατούν περισσότερο είναι το λευκό, το καφέ και το γκρι. Από τo σπίτι τους, όμως, δεν λείπουν και οι urban επιρροές, κυρίως στους τοίχους, τους οποίους σε πολλά σημεία έχουν επενδύσει με τούβλο. Σε διάφορους χώρους μάλιστα έχουν βάλει και φυτά.

Φωτογραφίες από το σπίτι Βασάλου - Βαλαβάνη

Κωνσταντίνος Βασάλος σπίτι

Ευρυδίκη Βαλαβάνη σπίτι

Ευρυδίκη Βαλαβάνη Κωνσταντίνος Βασάλος που μένουν

Ευρυδίκη Βαλαβάνη Κωνσταντίνος Βασάλος φωτογραφίες σπίτι

Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος σπίτι

Το ξέσπασμα για τα σχόλια χωρισμού

«Παρόλα αυτά συνεχίζετε ξεχωριστές διακοπές μέχρι τώρα… ούτε καν μια κοινή φωτό… κάτι συμβαίνει και μακάρι να το λύσετε. Μπορεί να έχετε βαρεθεί να σας ρωτούν απλά είστε τόσο όμορφοι και οι δυο, τόσο ταιριαστοί και θα ήταν κρίμα για κάτι διαφορετικό… να περνάτε όμορφα ότι κι αν κάνετε» σχολίασε μια ακόλουθος με μια άλλη να συμπληρώνει, «Πλέον είναι πασιφανές. Βασάλος γυρνά τα νησιά (δείτε εδώ φωτογραφίες με τη νέα του παρέα) και η Βαλαβάνη τρέχει στον διάδρομο του σπιτιού τους».

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν άφησε ασχολίαστα αυτά τα σχόλια και απάντησε γράφοντας, «Δε ξέραμε να δίνουμε αναφορά πότε θα πάμε διακοπές και πότε θα τρέξουμε στον διάδρομο του σπιτιού μας σπίτι μας φίλη μου. Ας ασχοληθούμε τέλοσπάντων με κάτι πιο ουσιαστικό επιτέλους».

Βαλαβάνη χωρισμός Βασάλος