Μαζί με τα 4 παιδιά του - Σπάνιο στιγμιότυπο του Νίκου Χατζηνικολάου με την οικογένειά του

Με αφορμή τα γενέθλια της κόρης του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαζί με τα 4 παιδιά του - Σπάνιο στιγμιότυπο του Νίκου Χατζηνικολάου με την οικογένειά του

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κρατά όλα αυτά τα χρόνια ο Νίκος Χατζηνικολάου την προσωπική του ζωή, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζεται τρυφερά στιγμιότυπα με την μεγάλη και ευτυχισμένη του οικογένεια.

Ο γνωστός παρουσιαστής και δημοσιογράφος είναι παντρεμένος τα τελευταία 18 χρόνια με την Κρίστη Τσολακάκη (δείτε εδώ μια τρυφερή τους φωτογραφία που δημοσίευσαν πρόσφατα) και έχουν μαζί 3 παιδιά, τον Κωνσταντίνο, τον Αλέξανδρο και την Εύα ενώ έχει κι ακόμα έναν γιο, τον Πάνο, από τον γάμο του με την Έλενα Κατρίτση, ο οποίος διατηρεί τέλειες σχέσεις με τα υπόλοιπα αδέλφια του.

Αυτές τις μέρες λοιπόν ο Νίκος Χατζηνικολάου απολαμβάνει με την οικογένειά του τις καλοκαιρινές τους διακοπές και μάλιστα το πρωί της Πέμπτης 11/8 μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία που δημοσίευσε ο Νίκος Χατζηνικολάου

Ειδικότερα, δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο με τα παιδιά του, με αφορμή τα γενέθλια της μικρής Εύας.

«Από σήμερα, που η Εύα κλείνει τα 10 χρόνια της, ανοίγει η εορταστική περίοδος του Αυγούστου για την οικογένεια μας! Γιορτάζουν όλα μας τα παιδιά! Στις 15 ο Πάνος, στις 17 ο Κωνσταντίνος, που κλείνει τα 15 και στις 30 ο Αλέξανδρος! Ο Θεός να τους δίνει υγεία! Τα λατρεύω!», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής του ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Η τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία που δημοσίευσε ο Νίκος Χατζηνικολάου

Η διαφορά ηλικίας του με την Τσολακάκη

Πεθερός του Νίκου Χατζηνικολάου ήταν ο Κωνσταντίνος Τσολακάκης, ο οποίος επί σειρά ετών πρόεδρος του σωματείου της Ν. Σμύρνης. Επίσης, ανήκε στην κατηγορία των προέδρων-ηγετών του ελληνικού ποδοσφαίρου, κρατώντας τα ηνία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ως πρόεδρος την περίοδο 1974- 1979.

Ο ίδιος, έχει φύγει από την ζωή εδώ και αρκετά χρόνια αλλά ο γάμος του με την Μαργαρίτα Μπρόγιερ προδίδει την ηλικία της Κρίστης. Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν στο διαδίκτυο, η ίδια είναι περίπου 50 ετών. Πάντως αναμφισβήτητα είναι από τις πιο ωραίες γυναίκες της ελληνικής showbiz….

Η διαφορά ηλικίας του Νίκου Χατζηνικολάου και της Κρίστη Τσολακάκη

«Εγώ όταν έκανα πρόταση γάμου στην Κρίστη, τράβηξα ένα βράδυ το χειρόφρενο σε φανάρι που μόλις είχε ανάψει πράσινο, γύρισα με τεράστια ηρεμία ενώ κόρναραν εκατοντάδες αυτοκίνητα από πίσω, της έκανα πρόταση, τη φίλησα, εκείνη είχε αγχωθεί πάρα πολύ, ίδρωνε γιατί μας κόρναρε και μας μούτζωνε η μισή Αθήνα και μετά το κατέβασα και έφυγα στο επόμενο φανάρι. Με διάφορους τύπους να με μουτζώνουν γύρω γύρω και εγώ να γελάω» είχε πει ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Ο γάμος του με την Κρίστη Τσολακάκη ήταν ένας από τους πιο λαμπερούς της ελληνικής showbiz. Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι το ζευγάρι είναι μαζί από το 2002 όμως δύο χρόνια μετά άρχισαν να απαθανατίζονται μαζί σε διάφορα events.