Ξεσάλωνε σαν να μην υπάρχει αύριο η Γαία Μερκούρη - Χωρίς τον Άγγελο Λάτσιο μαζί της

Η φωτογραφία από την έξοδό της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξεσάλωνε σαν να μην υπάρχει αύριο η Γαία Μερκούρη - Χωρίς τον Άγγελο Λάτσιο μαζί της

Μια πολύ όμορφη περίοδο διανύει η Γαία Μερκούρη καθώς βρίσκεται σε σχέση με τον Άγγελο Λάτσιο, με τα δυο νεαρά παιδιά να φαίνονται πιο ερωτευμένα και ευτυχισμένα από ποτέ. Είναι αχώριστοι και αυτό επιβεβαιώνεται συνεχώς από τις αναρτήσεις τους στα social media.

Η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στο instagram και πολύ συχνά μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της. Μάλιστα, το βράδυ της Τετάρτης 10/8, μας έδειξε πως τα πέρασε και όπως φαίνεται το καταδιασκέδασε μιας και δημοσίευσε ένα story στο οποίο ξεσαλώνει μαζί με μια φίλη της.

Βέβαια, ο Άγγελος Λάτσιος δεν έκανε κάποια ανάρτηση, οπότε ενδεχομένως να μην ήταν μαζί της, ή απλά να απολαμβάνει την βραδιά μακριά από το κινητό.

Ξεσάλωνε σαν να μην υπάρχει αύριο η Γαία Μερκούρη

Ξεσάλωνε σαν να μην υπάρχει αύριο η Γαία Μερκούρη

Η ατάκα της Γαίας για τον γιο της Μενεγάκη μπροστά στις κάμερες

Είναι χρόνια στο πλευρό του Άγγελου Λάτσιου κι έχει αποκτήσει μια ιδιαίτερη σχέση με την Ελένη Μενεγάκη (δείτε εδώ φωτογραφίες από τις κοινές τους διακοπές). Η Γαία Μερκούρη κάνει τα πρώτα της βήματα ως μοντέλο κι όπως θα δείτε κι εσείς στο βίντεο παρακάτω είναι πολύ καλή σε αυτό.

Το βράδυ της Δευτέρας 20/6 έριξε αυλαία η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας, «Αthens Xclusive Designers Week» με την επίδειξη μόδας του Βασίλη Ζούλια και του Περικλή Κονδυλάτου. Η επίδειξη των δυο αγαπημένων σχεδιαστών “The Swans” είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, και έλαβε χώρα στις 18:30 στον ιστορικό πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου 35, στην Αθήνα. Αμέσως μετά το τέλος της επίδειξης, ακολούθησε cocktail party.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τους ευγενείς σκοπούς του σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Η Γαία Μερκούρη περπάτησε με δημιουργία του αγαπημένου Ζούλια ενώ μίλησε και στις κάμερες αναφερόμενη στην σχέση της με τον Άγγελο Λάτσιο. Λιγομίλητη, βέβαια, μη θέλοντας να δώσει πολλά στην δημοσιότητα παρά το γεγονός πως το προφίλ της στο instagram είναι γεμάτο από κοινές τους φωτογραφίες.