Η μία πιο όμορφη από την άλλη - Με κοιλιακούς που "κόβουν την ανάσα" η Ελένη Πετρουλάκη και οι τρεις κόρες της στην Κρήτη

Κορμάρες όλες τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η μία πιο όμορφη από την άλλη - Με κοιλιακούς που

Η Ελένη Πετρουλάκη και τα παιδιά της έχουν προκαλέσει "σάλο" σε ολόκληρη την Κρήτη, καθώς μαμά και κόρες είναι η μία πιο όμορφη από την άλλη και η μία πιο γυμνασμένη από την άλλη. Η ίδια δημοσιεύει πολύ συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους στο νησί, κάνοντας τους ακόλουθούς της να ζηλεύουν, ενώ με την τελευταία της ανάρτηση "άναψε φωτιές".

Εκείνη και οι τρεις της αδυναμίες πόζαραν εντός και εκτός θάλασσας, με σώματα που "κόβουν την ανάσα", μπροστά από την βάρκα κωπηλασίας τους, καθώς πάντα θέλουν να διατηρούνται σε φόρμα, ενώ γενικότερα τους αρέσουν πολύ τέτοιου είδους δραστηριότητες.

Η Ελένη Πετρουλάκη με τις τρεις κόρες της στην παραλία

«Αλησμόνητες καλοκαιρινές στιγμές. Αξέχαστες αγαπημένες καλοκαιρινές στιγμές γεμάτες συναισθήματα, ξενοιασιά και πολλά χαμόγελα με τις κόρες μου στην αγαπημένη μου Κρήτη», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα των φωτογραφιών.

Ελένη Πετρουλάκη

Ελένη Πετρουλάκη - κόρες

Ελένη Πετρουλάκη - παιδιά

«Οικογενειακά βάρη»

Η Ελένη Πετρουλάκη είναι μία πολύ περήφανη μητέρα, καθώς οι κόρες της της έχουν χαρίσει μεγάλες χαρές τελευταία. Ως οικογένεια απολαμβάνουν πολύ την γυμναστική και την επαφή με την φύση και τι καλύτερο από τον συνδυασμό τους. Η μαμά και τα δύο από τα τέσσερα παιδιά της με τον Ίλια Ίβιτς, βρέθηκαν στις Σέρρες για να παρακολουθήσουν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 και να υποστηρίξουν το ένα από αυτά, καθώς συμμετείχε στον αγώνα.

Η γυμνάστρια, λοιπόν, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες τους από τον περίπατό τους, την ώρα που κρατάει στους ώμους της την μία κόρη της, ενώ η δεύτερη παρατηρεί την φύση και το νερό που τρέχει. Μάλιστα, έγραψε με χιουμοριστικό τόνο πως πρόκειται για «Οικογενειακά βάρη», με το κοινό να της απαντάει πως είναι ό,τι πιο γλυκό, ενώ αυτά τα "βάρη" αξίζουν περισσότερο απ' ότιδήποτε.

Ελένη Πετρουλάκη

Ελένη Πετρουλάκη - κόρες