Η φωτογραφία τους κάνει τον γύρο του διαδικτύου - Η Δανάη Παππά αγκαλιά με τον Λάμπρο Λάζαρη στην Πάρο

Θα μείνουν ακόμα αρκετές μέρες εκεί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η φωτογραφία τους κάνει τον γύρο του διαδικτύου - Η Δανάη Παππά αγκαλιά με τον Λάμπρο Λάζαρη στην Πάρο

Η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης ζουν τον απόλυτο έρωτα και από τη στιγμή που οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις τελείωσαν για λίγο, οι δυο τους αποφάσισαν να ταξιδέψουν από άκρη σε άκρη και να "το ζήσουν" με τον δικό τους τρόπο. Αυτό το διάστημα βρίσκονται στην Πάρο, για να γιορτάσουν τον Δεκαπενταύγουστο και φαίνεται πως ήδη περνάνε τέλεια.

Μάλιστα, η ηθοποιός δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία τους, από την βραδινή τους έξοδο, την Τετάρτη 10/8, όπου χαμογελούσαν στον φακό και τα μάτια τους "έλαμπαν". Η καρδούλα δίπλα από το όνομα του συντρόφου της ομολογεί πολλά, ωστόσο περιμένουμε να δούμε ακόμη περισσότερες αναρτήσεις από τις διακοπές τους.

Η Δανάη Παππά με τον Λάμπρο Λάζαρη στην Πάρο

Δανάη Παππά - Λάμπρος Λάζαρης

Έτοιμη να γίνει για πρώτη φορά μαμά η ηθοποιός

Η 25χρονη ηθοποιός του Σασμού έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της τόσο με τις καταπληκτικές της ερμηνείες, όσο και με το εξαιρετικό του χαρακτήρα της. Ο λόγος για την Δανάη Παππά που ζει στιγμές ευτυχίας, δίπλα στον σύντροφό της, Λάμπρο Λάζαρη (δείτε εδώ τα τρυφερά τετ α τετ τους).

Οι δυο τους είναι μαζί 3 χρόνια, ενώ πλέον συγκατοικούν και ταξιδεύουν από κοινού όλο τον κόσμο. Η Δανάη που είναι πολύ ενεργή στα social media, έχει μοιραστεί αρκετά στιγμιότυπα από την προσωπική της ζωή και κάθε Δευτέρα συνηθίζει να απαντά στις ερωτήσεις των ακολούθων της.

Έτσι και χτες 6/6 σε ένα από τα καθιερωμένα της Q&A της στο Instagram απάντησε στην ερώτηση αν θέλει να κάνει κάποιο παιδάκι. Τότε εκείνη με χαμόγελο ανέφερε: «Είναι κάτι το οποίο το σκέφτομαι. Δεν το σκέφτομαι ακόμα - στο άμεσο μέλλον. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις πώς μπορεί να έρθουν τα πράγματα. Αλλά, ναι, είναι κάτι που θα ήθελα».