Το "έριξαν" έξω ο Θέμης Αδαμαντίδης και η Βαρβάρα Κίρκη μετά την επανασύνδεσή τους - Για κρασάκι με καλή παρέα

Πιο χαρούμενοι από ποτέ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το

Ολόκληρος "χαμός" είχε γίνει με τη δικαστική διαμάχη του Θέμη Αδαμαντίδη και της Βαρβάρας Κίρκη σχετικά με την κακοποιητική συμπεριφορά του τραγουδιστή απέναντί της, ωστόσο η δεύτερη αποφάσισε πως θέλει να τα αφήσει όλα πίσω της, όπως και εκείνος, και απέρυσαν τις μηνύσεις τους και τα ξαναβρήκαν.

Έκτοτε ακολούθησαν μερικές κοινές τους έξοδοι, με μία ακόμη, η οποία πραγαμτοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 10/8, όπου τους κάλεσε για φαγητό με την παρέα του ο, επίσης, τραγουδιστής Αλέξης Πρεβενάς. Το ζευγάρι κάθεται δίπλα δίπλα, ενώ η σύντροφος του καλλιτέχνη ακουμπάει απαλά το χέρι της στον ώμο του, την ώρα που εκείνος χαμογελάει στον φακό.

Νέα έξοδος για τον Θέμη Αδαμαντίδη και την Βαρβάρα Κίρκη μετά την επανασύνδεση

Φαίνονται πιο ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι από ποτέ, με τον Αδαμαντίδη να είναι ντυμένος απλά και καθημερινά με ένα σκούρο μπλε ή μαύρο μπλουζάκι, ενώ η αγαπημένη του φοράει ένα στενό φλοράλ φόρεμα με λεπτές τιράντες. Μάλιστα, τα μαλλιά της ήταν λιτά με χαλαρές μπούκλες και τα είχε φέρει στο πλάι, ενώ το μακιγιάζ της ήταν απαλό.

Θέμης Αδαμαντίδης - Βαρβάρα Κίρκη

Η κοινή έξοδος τους στα μπουζούκια

Η δικαστική διαμάχη που είχε με τη Βαρβάρα Κίρκη ο τραγουδιστής, πήρε διαστάσεις αφού απασχόλησε έντονα την περίοδο εκείνη τα φώτα της δημοσιότητας και του στέρησε μέχρι και ευκαιρίες δουλειάς.

Από ότι φαίνεται όμως η κόντρα αυτή δε έληξε απλά, αλλά το ζευγάρι ξεκίνησε τις από κοινού εμφανίσεις του, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, με την πιο πρόσφατη τους έξοδο να είναι σε νυχτερινό μαγαζί της Πάτρας, εκεί όπου ο τραγουδιστής πήρε το μικρόφωνο και δίπλα στην καλή του ερμήνευσε γεμάτος πόνο τις μεγάλες λαϊκές επιτυχίες του ''Μα που να πάω'' και στο ''Στην καρδιά'', έχοντας όλα τα φλας πάνω τους.