Με ίδια μαλλιά και γοητευτικός σαν τον Ματέο - Αυτός είναι ο αδερφός του Παντζόπουλου, Λευτέρης

Αυτή είναι η μοναδική φωτογραφία που κυκλοφορεί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με ίδια μαλλιά και γοητευτικός σαν τον Ματέο - Αυτός είναι ο αδερφός του Παντζόπουλου, Λευτέρης

Μπορεί ο Ματέο Παντζόπουλος να μην απασχολεί τα φώτα της showbiz, ωστόσο, έχουνε γίνει γνωστά αρκετά πράγματα για τη ζωή του, λόγω της σχέσης του με την Ελένη Μενεγάκη. Το όνομα του στο χώρο της τηλεόρασης έγινε γνωστό το 2010 από όταν αποφάσισαν να είναι μαζί.

Στις αρχές του 2011 η Ελένη και ο Ματέο άρχισαν να κάνουν τις πρώτες κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους, ενώ τη σχέση τους επισημοποίησαν με τον μυστικό τους γάμο αλλά και την γέννηση της κόρης τους (δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες της μικρής με τον μπαμπά της στη θάλασσα) το 2015. Από τότε ζουν έναν όμορφο έρωτα και προσπαθούν να κρατάνε χαμηλό προφίλ.

Πολύ λίγες είναι οι φορές που έχουμε δει και μέλη της οικογένειας του. Την μητέρα του την έχουμε δει σε ελάχιστες φωτογραφίες, ενώ τον πατέρα του ποτέ. Άγνωστο σε πολλούς ήταν επίσης το γεγονός πως έχει αδερφό.

Η αποκάλυψη είχε γίνει μέσα από μια ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια είχε δημοσιεύσει στο προφίλ της στο Instagram μια οικογενειακή φωτογραφία στην οποία είχε ποζάρει και ο Λευτέρης Παντζόπουλος.

Ο Λευτέρης είναι ο άνδρας στα αριστερά με το καρό πουκάμισο και μοιάζει πάρα πολύ με τον Ματέο.

Αυτός είναι ο αδερφός του Ματέο Παντζόπουλου

Ματέο Παντζόπουλος αδερφός

Με τι ασχολείται ο πατέρας τους

Ο Δημήτρης Παντζόπουλος είναι ιδιοκτήτης εταιρείας με αγροτικά προϊόντα, ενώ η μητέρα του Ματέο Παντζόπουλου, είναι κόρη του βιομηχάνου και ενός από τους βασικότερους ιδρυτές της «Μίσκο», Ελευθέριου Μαντζίκα και της Μαρίνας Ντίσκου.

Όσοι γνωρίζουν τον Ματέο Παντζόπουλο, κάνουν λόγο για έναν ευγενικό και χαμηλών τόνων άνθρωπο, που αγαπάει τον τόπο του και διαχειρίζεται περιουσία πολλών εκατομμυρίων ευρώ, την οποία απέκτησε μέσω κληρονομιάς. Κατάγεται από τα Λιβάδεια της Άνδρου. Γεννήθηκε το 1969 στο Λονδίνο.

Μεγάλωσε στην Αθήνα και πήγε στη Σχολή Μωραΐτη. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μετά την ολοκλήρωση της φοίτησής του... διαβάστε την συνέχεια στο athensmagazine.gr