Με λαοπάρ μαγιό στην αγκαλιά του Ματέο Παντζόπουλου η Μαρίνα - Τα παιχνίδια στη θάλασσα χωρίς την Μενεγάκη

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την Άνδρο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με λαοπάρ μαγιό στην αγκαλιά του Ματέο Παντζόπουλου η Μαρίνα - Τα παιχνίδια στη θάλασσα χωρίς την Μενεγάκη

Δώδεκα χρόνια γνωριμίας έκλεισαν τον περασμένο Ιούνιο. Καλοκαίρι ερωτεύτηκαν, το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη τους εποχή... Καλοκαίρι για την Ελένη Μενεγάκη και τον Μάκη Παντζόπουλο σημαίνει ανεμελιά, ξεγνοιασιά, χαλάρωση και ηρεμία στο αγαπημένο τους νησί, την Άνδρο (δείτε το σπίτι τους στα Άχλα), σχεδόν όλη μέρα στην παραλία με τα απαραίτητα αξεσουάρ –ποια είναι αυτά;- μια πετσέτα, ένα παρεό, αντηλιακό και φυσικά ένα επιπλέον... μαγιό!

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Φωτογραφίες: PAPADAKIS PRESS

Άνδρος 30/7

Όπως κάθε χρόνο έτσι, λοιπόν, και φέτος το ζευγάρι δεν αλλάζει τίποτα στο πρόγραμμά του, περνά ώρες ατελείωτες στη θάλασσα έχοντας την αρμύρα πάνω στο κορμί του και περιμένοντας τη δύση του ήλιου για να επιστρέψει στη βάση του, το “Όναρ”.

Πρωταγωνίστρια των διακοπών τους φυσικά η κόρη τους Μαρίνα, που κλέβει την παράσταση και την προσοχή όλων με την τσαχπινιά και το νάζι της και που μεγαλώνοντας μοιάζει όλο και περισσότερο φυσιογνωμικά στη μαμά της, όμως εκείνη δείχνει να έχει τρελή αδυναμία στον μπαμπά της που δεν τον αποχωρίζεται ούτε ένα λεπτό της ημέρας.

Το 7χρονο κοριτσάκι με το που θα κλείσουν τα σχολεία είναι ήδη έτοιμο για τις υπέροχες διακοπές που θα περάσει στο κυκλαδίτικο νησί, αφού γνωρίζει ότι είναι η εποχή που θα μονοπωλήσει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον και την προσοχή των γονιών της και θα χαρεί μαζί τους ανεπανάληπτες στιγμές.

Στην υπέροχη παραλία του “Όναρ”, απαθανατίστηκαν ο Μάκης Παντζόπουλος με την κόρη του, κατ' αποκλειστικότητα από τον φακό τού YOU, να παίζουν, να χαίρονται βουτιές και αγκαλιές, στιγμιότυπα κυριολεκτικά χάρμα οφθαλμών, λίγες μέρες πριν αποχωριστούν τον επίγειο “παράδεισό” τους και αναχωρήσουν με το σκάφος για ένα μικρό τουρ στα Επτάνησα, όπως άλλωστε συνηθίζουν να κάνουν κάθε χρόνο, εκτός από το διάστημα της μεγάλης έξαρσης του κορονοϊού. Το άλμπουμ των φετινών καλοκαιρινών διακοπών της Ελένης και του Μάκη επομένως μόλις ξεκίνησε να... γεμίζει και αναμένεται συγκλονιστικό!

Το τιγρέ μαγιό της Μαρίνας έκλεψε την παράσταση...

Fashion icon και κοκέτα όπως η μαμά της! Η Μαρίνα Παντζοπούλου είναι μια καρμπόν μικρογραφία της Ελένης και δεν είναι καθόλου υπερβολή να πούμε ότι κάθε χρονιά που περνάει κλέβει όλο και παραπάνω την καρδιά των λουομένων της παραλίας “Όναρ”.

“Μια μικρή γοργόνα”, έτσι την αποκαλούν όλοι όσοι την ξέρουν από μωρό, όπως ξέρουν ότι μεγαλώνοντας έχει αδυναμία στο ωραίο ντύσιμο – με συνήγορο τη μαμά της, που την περιποιείται και την φτιάχνει σαν μια μικρή ψεύτικη κουκλίτσα... Το τιγρέ ολόσωμο μαγιό –τελευταία λέξη της μόδας!- της Μαρίνας έκλεψε αυτήν τη φορά την παράσταση και φυσικά δεν υπήρχε άνθρωπος εκείνη τη μέρα στην παραλία που να μην την παίνεψε για την υπέροχη επιλογή της, ενώ εκείνη καμάρωνε κρατώντας από το χέρι σφιχτά τον μπαμπά της...

Μαρίνα Παντζοπούλου Άνδρος λεοπάρ μαγιό

Βουτιές με τον μπαμπά...

Μέσα στη θάλασσα ο Μάκης μαζί με την κόρη του δεν σταμάτησαν στιγμή τα παιχνίδια και τις βουτιές που ξετρελαίνουν τη μικρή. Τώρα που έχει μάθει, μάλιστα, να κολυμπάει ολοένα και καλύτερα, αναζητά περισσότερο την προσοχή και την παρέα του μπαμπά, που τον έχει συνεργάτη στην ανεμελιά, στο κολύμπι και στις... πατητές!

Έχω και κότερο, πάμε μια βόλτα!

Με σύμμαχο τον καλό καιρό αυτή την περίοδο στο Ιόνιο που έχει μπουνάτσα και έχοντας αδυναμία στις βόλτες με το σκάφος που τόσο τους είχαν λείψει, η Ελένη με τον Μάκη και τη μικρή Μαρίνα αποφάσισαν για λίγες μέρες να αποδράσουν σε αγαπημένα τους μέρη.

Μεγάλη τους αδυναμία το Μεγανήσι (δείτε φωτογραφίες ντοκουμέντα), και συγκεκριμένα η σπηλιά του Παπανικολή, και φυσικά η Λευκάδα με τα γαλανά νερά και το καταπράσινο τοπίο. Πάνω στο υπέροχο σκάφος τους, ένα πανέμορφο “Ribco Scorpion hull”, που σύμφωνα με εκτιμήσεις των ειδικών κοστίζει καινούργιο περίπου 300.000 ευρώ, με δύο μηχανές Yamaha τριακοσίων ίππων, η οικογένεια κάνει ασφαλή ταξίδια, προτιμώντας τις απομονωμένες παραλίες, όπως και τα ταβερνάκια της περιοχής με φρέσκα ψάρια.

Διαβάστε περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί σήμερα 10/8 σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ