Δεν τον αφήνει σε ησυχία - Τα "βασανιστήρια" της Πηγής Δεβετζή στον Νίκο Κοκλώνη πρωί πρωί στη Μύκονο

Αυτή οφείλεται όμως για το κορμί του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν τον αφήνει σε ησυχία - Τα

Ο Νίκος Κοκλώνης έχει βαλθεί να φτιάξει τη ζωή της φίλης του, Κατερίνας Καινούργιου, αφού της προξένεψε μέχρι και νέο σύντροφο, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα. Παρόλα αυτά, ο ίδιος εστιάζει στο να βελτιώσει και τη δική του ζωή, διατηρώντας το κορμί του σε φόρμα, κάτι στο οποίο τον βοηθάει και η αγαπημένη του φίλη, Πηγή Δεβετζή.

Οι δυο τους βρίσκονται στο νησί των ανέμων, τη Μύκονο, με την αθλήτρια να έχει βάλει πρόγραμμα στον παραγωγό και να τον ξυπνάει από πολύ νωρίς για να έχουν στην πορεία της ημέρας όλη την ενέργεια που χρειάζονται. Εκείνος, βέβαια, παραπονιέται μέσα από τα στόρι του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αλλά κατά βάθος απολαμβάνει τα "βασανιστήριά" της.

Η Πηγή Δεβετζή προπονεί τον Νίκο Κοκλώνη

Νίκος Κοκλώνης

Πηγή Δεβετζή - Νίκος Κοκλώνης

''Tα έσπασαν'' μαζί στην Άννα Βίσση λίγες μέρες πριν

Οι διακοπές στη Μύκονο καλά κρατούν για την Κατερίνα Καινούργιου και τον Νίκο Κοκλώνη που κοιτάνε να κάνουν την κάθε τους μέρα μοναδική. Τις προάλλες για παράδειγμα βρέθηκαν με καλή παρέα την Πηγή Δεβετζή στη συναυλία της Άννας Βίσση στο νησί και έζησαν ξέφρενες στιγμές χορεύοντας και τραγουδώντας όλες τις μεγάλες επιτυχίες της Κύπριας σταρ.

Η γνωστή παρουσιάστρια προσπαθεί να κάνει πράγματα για εκείνη μετά τον εκ νέου χωρισμό με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, που είναι βέβαιος δεδομένου ότι σταμάτησαν πλέον τις κοινές εμφανίσεις ενώ και η ίδια έχει ανεβάσει πολλές αναρτήσεις με νόημα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπως το ποιήμα της Λούλας Αναγνωστάκη που έχει μέσα και τη φράση ''με γέλασες''.

Ευτυχισμένοι που απολαμβάνουν ο ένας την καλή παρέα του άλλου, χαμογελάνε πλατιά και όπως φαίνεται και από τα βίντεο χάρηκαν τη βραδιά με την καρδιά τους.

Κατερίνα Καινούργιου και Νίκος Κοκλώνης στη συναυλία της Άννας Βίσση στη Μύκονο