«Δεν νομίζω να ξεχάσω ποτέ το βλέμμα της» - Η τρυφερή ανάρτηση του Παπαγεωργίου και η αναφορά στην Δανάη Μιχαλάκη

Συνεργάζονται μαζί για πρώτη φορά

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Δεν νομίζω να ξεχάσω ποτέ το βλέμμα της» - Η τρυφερή ανάρτηση του Παπαγεωργίου και η αναφορά στην Δανάη Μιχαλάκη

Είναι πράγματι από εκείνα τα ζευγάρια που λες φτου φτου μην τα ματιάσεις! Ο λόγος για την Δανάη Μιχαλάκη και τον Γιώργο Παπαγεωργίου, οι οποίοι είναι τόσο ταιριαστοί, που σίγουρα κακό λόγο δεν θα ακούσουν ποτέ και από κανέναν, αφού όλοι όσοι τους ξέρουν, μιλούν για αυτούς και στάζουν μέλι.

Το ζευγάρι, που πρόσφατα είχε και επέτειο γάμου, συνεργάζεται για πρώτη φορά θεατρικά, στην παράσταση «Αντιγόνη» του Σοφοκλή, που βρίσκεται στην περιοδεία σε όλη την Ελλάδα για αυτό το καλοκαίρι. Έτσι λοιπόν μετά την Επίδαυρο, έναν από τους σταθμούς τους κατά την διάρκεια της περιοδείας, ο ηθοποιός θέλησε να κάνει μία ανάρτηση στο Instagram,αρκετά συγκινητική, μιλώντας και για την γυναίκα του.

Η ανάρτηση του Γιώργου Παπαγεωργίου

«Το να είσαι ηθοποιός σε αυτή τη χώρα συνοδεύεται από μόνιμα προβλήματα. Που και που όμως σου έρχονται δώρα. Πότε καλλιτεχνικά, πότε ανθρώπινα, πότε και από τα δύο. Και μένεις να κρατάς (στο πέρασμα των χρόνων) αυτά που μένουν ή μάλλον αυτά που επιμένουν να μείνουν «στουμπωμένα» στη μνήμη.

Ε δεν νομίζω να ξεχάσω ποτέ το βλέμμα της γυναίκας μου (της οποίας την ψυχή ζηλεύω και ερωτεύτω) όταν πρωτοαντίκρυσε το θέατρο τον μήνα Μάιο, την ησυχία που μας προσέφερε ο χώρος και το δώρο μετά, της σπάνιας συνεύρεσης με αυτό που ονομάζεται «δυναμική μεγατόνων». Σας ευχαριστούμε από καρδιάς.»

Η τρυφερή ανάρτηση του Παπαγεωργίου και η αναφορά στην Δανάη Μιχαλάκη

Πεθερά και νύφη πιο αγαπημένες από ποτέ

Μετά την μεγάλη χαρά, που είχε το ζεύγος Δανάη Μιχαλάκη και Γιώργος Παπαγεωργίου, έμελλε να συναντηθούν το Σάββατο 6 Αυγούστου, στο αρχαίο θέατρο Επιδαύρου εκεί όπου πλήθος συναδέλφων μεταξύ και απλού κοινού καμάρωσε την ηθοποιό στην παράσταση ''Αντιγόνη''.

Η Δανάη για άλλη μια φορά είχε στο πλευρό της τον καλό της, αλλά μέσα από τις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr την είδαμε να αποδεικνύει το πόσο καλές σχέσεις έχει με την μητέρα του συντρόφου της, την Φιλαρέτη Κομνηνού. Η γλυκιά πεθερά στάθηκε πολύ χαρούμενη τόσο στο πλάι του γιου της, όσο και στης νύφης της χαμογελώντας αληθινά.

Φιλαρέτη - ΠαπαγεωργίουΦιλαρέτη - Μιχαλάκη