«Μήπως μου λες ψέματα;» - Η αινιγματική και όλο νόημα ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά

Ό,τι έχει να πει το λέει...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Μήπως μου λες ψέματα;» - Η αινιγματική και όλο νόημα ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά

Η Ρούλα Κορομηλά είναι πολύ ενεργή στα social media και αναρτήσεις, που κατά καιρούς κάνει βλέπουμε να εκφράζει πολλά συναισθήματα της αλλά και να μοιράζεται προσωπικές στιγμές και πτυχές της, που μερικοί δεν γνωρίζουν.

Η αγάπη της για τα μικρά παιδιά είναι γνωστή και συχνά τη βλέπουμε να φωτογραφίζεται με άτομα από το φιλικό της περιβάλλον αλλά και το ανιψάκι της. Η απόφαση να μην κάνει δικά της παιδιά ήταν κάτι που το έχει στηρίξει αφού είχε πολύ ωραίους άντρες στη ζωή της, με έναν πιο άγνωστο σε εμάς να ξεχωρίζει. Σε κάθε περίπτωση, είναι ευτυχισμένη με τις επιλογές της και σίγουρα δίνει την αγάπη της σε άλλα παιδιά, όπως σε αυτό που βλέπουμε στην παρακάτω φωτογραφία, που δημοσίευσε στο instagram.

Η τρυφερή φωτογραφία της Ρούλας Κορομηλά με ένα παιδάκι

«Προτείνω ν ασχοληθείς πρώτα με τα ήσυχα κ ζουμερά μπιφτεκοαδερφακιά που σε θέλουν φίλη τους κ σε περιμένουν τόση ώρα.
Άσε που με τις «μαγικές» ικανότητες τους θα σου μάθουν και «μαγικά» κόλπα !!Θα βγεις δυνατή!
-Οι καημένες οι πατατούλες μόνες τους δλδ;
- Άστες καίνε τώρα κ είναι κ ζαβολιάρες! Δες. Σαν τον μαϊντανό πάνε και χώνονται παντού…Μην ανησυχείς Θα τις φροντίσω εγώ αυτές. -
Μήπως μου λες ψεματουριές ;
-Εγώ. Ποτέ
-Θα παίξεις με τις ζαβολιάρες;
Βεβαίως. Να δες ! παίζω αλλά καίνε οι ζαβολιάρες!(τις έφαγα ωστόσο).

Ρούλα - Παιδάκι

Οι όμορφοι σύντροφοι της Ρούλας Κορομηλά

Πάνος Μιχαλόπουλος

Mιχαλόπουλος Κορομηλά

(δείτε εδώ την σύντροφο που είχε πριν την Ρούλα)

Βρισκόμαστε στα τέλη της δεκαετίας του 80. Ο Πάνος Μιχαλόπουλος ήταν ένας από τους διασημότερους ηθοποιούς της εποχής του, με τεράστιες επιτυχίες στην τηλεόραση και στο κινηματογράφο. Η Ρούλα Κορομηλά ήταν μια ακόμη γραμματέας στην Κρατική τηλεόραση, η οποία όμως, είχε μεγάλα όνειρα και υπερβολική θέληση να τα πετύχει μια μέρα, πράγμα που συνέβη άλλωστε.

Η τότε άγνωστη Ρούλα και ο διάσημος και sexy πρωταγωνιστής γνωρίστηκαν το 1981, αλλά παντρεύτηκαν το 1988. Ήταν ο δεύτερος γάμος για τον Μιχαλόπουλο και ο πρώτος για εκείνη. Το ζευγάρι μπορεί να χώρισε στις αρχές του 90, αλλά έμειναν οι φωτογραφίες να τους θυμίζουν ότι κάποτε είχαν δώσει όρκους αιώνιας αγάπης.

Άγγελος Διονυσίου

Η Ρούλα Κορομηλά και ο Άγγελος Διονυσίου γνωρίστηκαν την δεκαετία του ΄90. Τότε και οι δυο τους ήταν σε μια φάση αναπροσαρμογής όσον αφορά την προσωπική τους ζωή. Η Ρούλα Κορομηλά είχε χωρίσει με τον Πάνο Μιχαλόπουλο και ο Άγγελος Διονυσίου με την πρώτη σύζυγό του. Εκείνη την εποχή και οι δυο ήταν στο απόγειο της καριέρας τους και ο έρωτάς τους δεν εξελίχθηκε όπως ενδεχομένως θα ήθελαν.

Νάσος Γαλακτερός

Κορομηλά πρώην σχέσεις

Παντρεύτηκαν το 2000, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ολοκληρωμένη σχέση δηλώνουν όσοι τους έζησαν, που όμως υπέκυψε στη φυσιολογική φθορά του χρόνου. Δεν έχουν καμία επαφή σήμερα και στο διαζύγιο εκπροσωπήθηκαν από δικηγόρους.