«Υπερήφανη μόνο...» - Η όλο νόημα ανάρτηση της Ναταλί Κάκκαβα αγκαλιά με τη μητέρα και τη σύζυγο του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Υπερήφανη μόνο...» - Η όλο νόημα ανάρτηση της Ναταλί Κάκκαβα αγκαλιά με τη μητέρα και τη σύζυγο του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Η Ναταλί Κακκαβά, λίγες ημέρες πριν, βρισκόταν ξαπλωμένη στην άμμο και απολάμβανε τις καλοκαιρινές της διακοπές στο έπακρο. Ωστόσο, επέστρεψε στην Αθήνα και ένα από τα πράγματα που έκανε, ήταν να βρεθεί στον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας μπάσκετ ενάντια στην Ισπανία.

Εκεί συνάντησε τη μητέρα και τη γυναίκα του Γιάννη Αντετοκούνμπο και φωτογραφήθηκε μαζί τους. Αργότερα, ανέβασε αυτές τις εικόνες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μοιράστηκε μερικά λόγια γι' αυτές τις δύο γυναίκες τις οποίες θα θαυμάζει πολύ.

Η συνάντηση της Ναταλί Κακκαβά με την σύζυγο και τη μητέρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο

«Είχα τη χαρά σήμερα να παρακολουθήσω ζωντανά τον αγώνα μπάσκετ Ελλάδας-Ισπανιας.. Εκεί γνώρισα 2 γυναίκες που σε μας τους Έλληνες έχουν γίνει εξαιρετικά οικείες. Τη μητέρα του @giannis_an34 την @veronica_ante3443..Μια γυναίκα αγωνίστρια που για μένα είναι η προσωποποίηση της μάνας που δούλεψε σκληρά,στήριξε τα όνειρα των παιδιών της και είναι πάντα στο πλάι τους. Τώρα τα καμαρώνει...

Και φυσικά τη σύζυγό του, τη @sincerelyymariah που μου έκανε τόσο εντύπωση γιατί κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν άφησε λεπτό από την αγκαλιά της τα 2 τους παιδιά.. Τόσο απλή,τόσο προσιτή,τόσο υπέροχη.. Όσο για το ταλέντο του Γιάννη? Είναι τρομερή εμπειρία να βλέπεις αγώνα που συμμετέχει.. Υπερήφανη μόνο...», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ναταλί Κάκκαβα - Βερόνικα Αντετοκούνμπο

Ναταλλί Κάκκαβα - Γυναίκα Αντετοκούνμπο

''Η αγάπη κερδίζει του τοξικούς...''

Η Νάταλι Κάκκαβα και ο σύζυγός της Γρηγόρης Γκουντάρας μετά την οριστική αυλαία της εκπομπής «Όλα Γκουντ», βρίσκονται στη Νάξο και απολαμβάνουν οικογενειακές στιγμές. Το γεγονός ότι η εκπομπή τους δεν πήρε το ''πράσινο φως'' για του χρόνου, προκάλεσε αρνητικά σχόλια από κάποιους, τα οποία απάντησαν και στον αέρα. Ωστόσο η παρουσιάστρια θέλησε να κάνει μια νέα ανάρτηση για να εκφράσει την αγάπη της προς τον άντρα και την οικογένειά της, ρίχνοντας παράλληλα και τα βέλη της προς όσους τους κατέκριναν.

Οι δυο τους παρά τη λήξη της συνεργασίας με τον ΣΚΑΙ, είχαν μόνο καλά λόγια να πουν, ενώ κράτησαν τις καλές στιγμές που έζησαν όλο αυτό το διάστημα κάτι που φαίνεται και από το γεγονός ότι ξέσπασαν σε κλάματα στην τελευταία εκπομπή κάνοντας μάλιστα και χιούμορ για το τι θα πει ο κόσμος για τους δυο τους, τώρα που τους βλέπει έτσι.

«Όταν ο γιος σου γίνεται paparazzi… Συνειδητοποιείς πως αυτό που αξίζει τελικά είναι να παραμένεις αγαπημένος και δεμένος με τον άνθρωπο σου ό,τι και αν συμβαίνει δίπλα σου.. Να δημιουργείς σταθερές βάσεις στα παιδιά σου πως πάνω απ' όλα είναι η οικογένεια..

Συνειδητοποιείς πως αυτό που αξίζει τελικά είναι να παραμένεις αγαπημένος και δεμένος με τον άνθρωπο σου ό,τι και αν συμβαίνει δίπλα σου..
Να δημιουργείς σταθερές βάσεις στα παιδιά σου πως πάνω απ' όλα είναι η οικογένεια..
Να έχουν να θυμούνται τέτοιες εικόνες από τους γονείς τους..
Πως η αρχή και το τέλος κάθε ημέρας πρέπει να σε βρίσκουν χέρι χέρι..
Πως τελικά η αγάπη κερδίζει τα πάντα.. Και κυρίως τους τοξικούς, τους κενούς και ψεύτικους ανθρώπους...».

Η ανάρτηση της Κάκκαβα για την αγάπη και τους τοξικούς ανθρώπους