Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Θύμισε τις εμφανίσεις της Πάολα στα μπουζούκια - Με κοντό μπρονζέ φόρεμα και ανοιχτό μπούστο η κόρη της τραγουδίστριας

Εντυπωσιακή!

Θύμισε τις εμφανίσεις της Πάολα στα μπουζούκια - Με κοντό μπρονζέ φόρεμα και ανοιχτό μπούστο η κόρη της τραγουδίστριας
News 11.08.2022 16:28
Από Ελένη Μήτση

Η Πάολα μπορεί να είναι μια πολύ εκρηκτική παρουσία πάνω στην σκηνή, όμως όταν δεν τραγουδάει είναι πολύ πιο απλή και σίγουρα δεν θέλει να απασχολεί με την προσωπική της ζωή αλλά ούτε και με την ιδιαίτερη σχέση, που έχει με την κόρη της Παολίνα.

Η απόφαση της τραγουδίστριας να γίνει μητέρα, πάει πολύ πίσω μιας και έμεινε έγκυος σε πολύ μικρή ηλικία με αποτέλεσμα η Παολίνα να έχει λίγα χρόνια διαφορά με τη μαμά της και φυσικά να μοιάζουν τόσο πολύ η μία με την άλλη. Απόδειξη σε όλο αυτό αποτελεί η φωτογραφία, που δημοσίευσε η η κοπέλα στο instagram με ένα

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της κόρης της Πάολα

Παολίνα - Κόρη Πάολα

Οι συμβουλές της τραγουδίστριας στην κόρη της

Πρεμιέρα έκανε η Πάολα σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας το βράδυ της Παρασκευής 11/3 και λίγο πριν ανέβει στην πίστα έκανε δηλώσεις στο Χαμογέλα και Πάλι. Η λαμπερή τραγουδίστρια μεταξύ των τραγουδιστικών αναφέρθηκε στην κόρη της Παολίνα.

Η Πάολα είναι πολύ ισορροπημένη και ευτυχισμένη (σε ποιόν άντρα έχει βρει τον έρωτα) και είναι πάντα αντικειμενική σε ό,τι αφορά ακόμα και το παιδί της. Έτσι λοιπόν δήλωσε στην κάμερα, πως δε θα ήθελε να γίνει τραγουδίστρια, καθώς δεν έχει καλή φωνή. Κατά τα άλλα θέλει να ακολουθήσει αυτό που την ευχαριστεί και της το θυμίζει κάθε φορά, που τη συμβουλεύει.

«Τη λέω να είναι έξυπνη σαν ερπετό, άκακη σαν περιστέρι και περήφανη σαν άλογο» δήλωσε.

Παραδέχτηκε ότι κάθε χρόνο δέχεται προτάσεις για talent show αλλά αρνείται. Η τελευταία κρούση μάλιστα ήταν από το X Factor.

«Δεν μου αρέσει η προβολή. Δεν μου ταιριάζει να κρίνω τα παιδιά» εξήγησε για το «όχι» που είπε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Το ανακοίνωσε μέσα από το instagram - Ευχάριστα νέα για την Πάολα

Έγκυος και η Πάολα; Το βίντεο από συναυλία της με φουσκωμένη κοιλιά

TAGS
Share