Αγνώριστη η Μαρία Αντωνά με τεράστια αφάνα - Η επική αντίδραση του Άρη Σοϊλέδη στο νέο της look

Σοκ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αγνώριστη η Μαρία Αντωνά με τεράστια αφάνα - Η επική αντίδραση του Άρη Σοϊλέδη στο νέο της look

Ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά είναι ένα από τα ζευγάρια που, παρά τα χρόνια που είναι μαζί, κάνουν σαν να απέκτησαν σχέση μόλις τώρα και εκφράζουν την αγάπη και τον έρωτά τους όπου σταθούν και όπου βρεθούν. Αυτό το διάστημα έκανα τις διακοπές τους και η δημοσιογράφος επιχείρησε να αλλάξει την εμφάνισή της κάνοντας ράστα τα μαλλιά της.

Ωστόσο, λίγο διάστημα αργότερα αποφάσισε να λύσει τα κοτσιδάκια της και μαζί της σε αυτό ήταν και ο καλός της για να δει το αποτέλεσμα. Δεν την έχουμε δει με τόσο φουντωτό μαλλί ποτέ ξανά, και όπως είπε και η ίδια, θύμισε τον χαρακτήρα της "Ντάλιας" από το Παρά πέντε, ενώ ρώτησε και τον σύντροφό της εάν ήταν ο αγαπημένος του ρόλος από τη σειρά.

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Μαρίας Αντωνά και η αντίδραση του Άρη Σοϊλέδη

«Ψάχνουμε και κοιτάμε...»

Λίγες εβδομάδες έχουν περάσει από τη μέρα που το Survivor 5 έριξε αυλαία, αφήνοντας τον Άρη Σοϊλέδη στη δεύτερη θέση (δείτε εδώ με πόσα χρήματα γύρισε από τον Άγιο Δομίνικο). Η Μαρία Αντωνά, από το πρώτο λεπτό βρέθηκε στο πλευρό του και πλέον οι δυο τους είναι έτοιμοι να απολαύσουν τις προετοιμασίες του γάμου τους.

Τις προηγούμενες ώρες μάλιστα, η Μαρία Αντωνά, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να κάνει ένα Q&A με τους διαδικτυακούς της φίλους και να απαντήσει σε 10 ξεχωριστές ερωτήσεις που θα της έκαναν.

Μία από αυτές τις ερωτήσεις, αφορούσε και τον γάμο της με τον Άρη Σοϊλέδη. Η Μαρία Αντωνά εννοείται πως απάντησε με μεγάλη χαρά.

Συγκεκριμένα κάποιος θέλησε να μάθει πότε πρόκειται να παντρευτούν και έτσι, η παρουσιάστρια έγραψε: «Έχουμε ξεκινήσει τις διαδικασίες.. ψάχνουμε και κοιτάμε κτήματα, κτλ κτλ».

Σύμφωνα βέβαια με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real, ο γάμος του ζευγαριού αναμένεται να γίνει κάπου κοντά στον Σεπτέμβρη και τον Οκτώβρη.

Οι κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι στενοί τους φίλοι, ο Κώστας Φραγκολιάς με τη σύντροφό του Δώρα, ο Απόστολος Ρουβάς και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Αντωνά Σοϊλέδης γάμος