«Έρχονται πολλά...» - Η Μαρία Κορινθίου εξήγησε τους λόγους απουσίας της από τα social media

Μίλησε όπως δεν έχει ξαναμιλήσει

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Έρχονται πολλά...» - Η Μαρία Κορινθίου εξήγησε τους λόγους απουσίας της από τα social media

Η Μαρία Κορινθίου είχε παρατηρηθεί να απουσιάζει τελευταία από τα social media και επειδή δεν το συνήθιζε αλλά ούτε το είχε ξανά κάνει πρόσφατα, φαίνεται πως δέχτηκε μηνύματα για το αν της συμβαίνει κάτι και θέλησε να απαντήσει.

Με μια ανάρτηση λοιπόν στο instagram εξήγησε την Πέμπτη 11/8, πως είναι πολύ καλά και πως απολαμβάνει ήρεμες και ξέγνοιαστες στιγμές, αφού το είχε ανάγκη να πάρει χρόνο με τον εαυτό της. Παράλληλα είναι γνωστό, πως η ηθοποιός κάνει και κάποιες εναλλακτικές θεραπείες, στις οποίες μπορεί και να οφείλεται η διαφορά αυτή.

Η Μαρία Κορινθίου αποκάλυψε το λόγο που απουσιάζει από τα social media

«Ηρεμία, γαλήνη….. φως και πολύ αγάπη! Με ρωτάτε για κάποιο λόγο αν είμαι καλά επειδή είμαι λίγο εξαφανισμένη και υπερβολικά ήρεμη…. ποτέ δεν ήμουνα καλύτερα! Αποφορτίζομαι και είμαι τόσο ήρεμη.

Το μόνο που θέλω είναι να περιβάλλομαι από ανθρώπους και καταστάσεις με φως, γαλήνη, αγάπη και θετικότητα! Όλα τα υπόλοιπα δεν χωράνε στο δικό μου περιβάλλον, δεν αξίζουν να βρίσκονται μέσα στη δίκη μου στρατόσφαιρα. Έρχονται πολλά πολλά Υπέροχα γεμάτα φως που σύντομα θα σας τα πω όλα!».

Μαρία Κορινθίου

Έπεσε θύμα απάτης η ηθοποιός

Η Μαρία Κορινθίου διατηρεί έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό στο instagram μιας και αρκετά συχνά την βλέπουμε να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές αναρτήσεις από την καθημερινότητά της, (δείτε εδώ αρετουσάριστες φωτογραφίες της με μαγιό μετά την απώλεια βάρους).

Ωστόσο, η γνωστή ηθοποιός θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από μια ανάρτηση πως έχει πέσει θύμα απάτης καθώς γνωστή εταιρεία κάνει διαφήμιση ενός σκευάσματος αδυνατίσματος πως η ίδια κατάφερε με αυτόν τον τρόπο να χάσει τα κιλά της.

Μεταξύ άλλων στην λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε χαρακτηριστικά: «Το τελευταίο διάστημα κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο διαφήμιση ενός σκευάσματος αδυνατίσματος με το όνομα «KETOBLACK» η οποία χρησιμοποιεί το όνομα και τις φωτογραφίες μου και αναγράφει για διαφημιστικούς λόγους, πως εγώ κατάφερα να χάσω κιλά χρησιμοποιώντας το.

Για το λόγο αυτό, θα ήθελα να σας ενημερώσω πως ουδεμία σχέση έχω με αυτό το προϊόν και ως εκ τούτου ποτέ δεν προέτρεψα και ούτε προτρέπω κάποιον να το αγοράσει παρέχοντας την εγγύησή μου για την ασφάλεια του. Τέλος, έχω προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες τόσο ενώπιων δικαστικών αρχών όσο και ενώπιον του αρμοδίου Ε.Ο.Φ.

Πάρα πολλά μηνύματα και σας ευχαριστώ πολύ και για την ενημέρωση αλλά και το ενδιαφέρον σας. Τίποτα από όλα αυτά που αναγράφονται στα κείμενα της διαφήμισης του σκευάσματος δεν είναι αληθή.».