«Περιμένω πως και πως...» - Η πρώτη ανάρτηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου αφού έμαθε πως θα αποκτήσει γιο

Αποκάλυψε όσα θέλει να κάνουν μαζί

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Περιμένω πως και πως...» - Η πρώτη ανάρτηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου αφού έμαθε πως θα αποκτήσει γιο

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη σε λίγους μήνες θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς με την είδηση της εγκυμοσύνης αλλά και της ανακοίνωσης του φύλου του μωρού να πέφτουν σε βόμβα στα μέσα.

Το ζευγάρι έκανε ένα reveal perty την Τετάρτη 10/8 και έτσι έμαθαν εκείνοι αλλά και όλος ο κόσμος, πως ένα αγοράκι, ο μικρός Αλεξάνδρου θα τρέχει πολύ σύντομα ανάμεσα τους. Όπως φάνηκε και από τα βίντεο, που κυκλοφόρησαν ο Δημήτρης ήθελε πολύ να είναι αγόρι και αυτό επιβεβαιώθηκε από την πρώτη ανάρτηση του στο instagram το βράδυ της Πέμπτης 11/8.

Η πρώτη ανάρτηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου μετά την αποκάλυψη πως θα αποκτήσει γιο

«Περιμένω πως και πως τον μικρό Αλεξάνδρου για camping και βουνά».

Αλεξάνδρου - Μπαμπάς

Στο μεταξύ η ανάρτηση της Τούνη μετά την αποκάλυψη του φύλου του μωρού που περιμένει

Μπορεί να έχει νούμερο ένα συζήτηση η εγκυμοσύνη της Ιωάννας Τούνη με την Instagramer να προσπαθεί να συνειδητοποιήσει, πως από εδώ και στο εξής θα αλλάξει η ζωή και η πραγματικότητα, στην οποία είχε μάθει να ζει.

Έτσι λοιπόν το βράδυ της Τετάρτης 10/8 οι φίλοι του ζευγαριού είχαν κανονίσει να κάνουν ένα μοναδικό, χωρίς προηγούμενο πάρτι με σκοπό να μάθουν η Τούνη και ο Αλεξάνδρου το φύλο του μωρού, που θα γεννηθεί. Η αλήθεια είναι, πως η εγκυμονούσα συγκλονίστηκε με το που έμαθε, πως θα κάνει γιο και αυτό φάνηκε από την πρώτη ανάρτηση, που έκανε την Πέμπτη 11/8 στο instagram.

«Γενέθλια & Gender reveal σε ένα 24ωρο! Πόσες εκπλήξεις να αντέξει κανείς? Έσβησα τόσες ροζ τούρτες χθες και ήμουν τόοοοοοοσο σίγουρη ότι περιμένω κοριτσάκι και θα ζήσουμε μέσα στο ροζ για πάνταΑΛΛΑΑΑΑΑΑ υπολόγιζα δίχως τον ξενοδόχο!! Έρχονται βίντεο και φωτογραφίες από χθες, μόλις συνειδητοποιήσω ότι περιμένω γιο????ΑΝΤΙΟ».

Τούνη - Μωρό