Μόλις το ανακοίνωσαν! - Αυτό είναι το φύλο του μωρού της Ιωαννας Τούνη και του Αλεξάνδρου

Και αυτό είναι...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Μόλις το ανακοίνωσαν! - Αυτό είναι το φύλο του μωρού της Ιωαννας Τούνη και του Αλεξάνδρου

Πολλοί το είχαν μυριστεί από νωρίς και όμως επαληθεύτηκε! Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μόλις ανακοίνωσαν το φύλο του μωρού τους και αυτό είναι αγοράκι!

H γνωστή influencer έχει σήμερα 10/8 τα γενέθλιά της και οι φίλες της της διοργάνωσαν ένα gender reveal προκειμένου να μάθουν όλοι το φύλο του μωρού. Μάλιστα επειδή αισθάνθηκε καλύτερα φιόρτασε και χθες βράδυ τα γενέθλιά της σε βραδινή έξοδο με τον Αλεξάνδρου, αλλά και στην παραλία σήμερα, όπου της είχαν ετοιμάσει μία τεράστια τούρτα με πολλούς ορόφους!

Αγοράκι το μωρό των Τούνη και Αλεξάνδρου

Το είχε ζητήσει ο μπαμπάς και η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα, αφού τελικά ο θεός τον αγαπάει και θα του χαρίσει αγοράκι. Να τους ζήσει λοιπόν!

Αγόρι θα είναι το μωρό των Τούνη και Αλεξάνδρου

Μάλλον παραπλανητικά ήταν τα stories των φίλων της...

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, λίγες ημέρες πριν, ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram σχετικά με το πως θα είναι ως πατέρας, δίνοντας στοιχεία για το φύλο του μωρού. Οι πρώτες σκέψεις οδηγούν στο γεγονός πως πρόκειται για αγόρι, ωστόσο ο φίλος της Ιωάννας Τούνη, Στηβ, τον διαψεύδει. Εν τέλει δίκαιο βέβαια είχε ο μπαμπάς!

Την Πέμπτη 4/8 δημοσίευσε από το προφίλ του μερικά story όπου μιλούσε με την αγαπημένη του φίλη και στο τέλος του βίντεο ανέφερε πως το χρόνου θα έχει δίπλα του "μία", ενώ σταμάτησε απότομα να τραβάει και άφησε τα υπόλοιπα στην φαντασία μας. Βλέποντας αυτή την ανάρτηση το κοινό, απόρησε και έστειλα αμέσως μήνυμα στη Σούλα Γκλάμουρους για να ρωτήσει. Εκείνη με τη σειρά της ρώτησε τον κόσμο, ποιο θεωρεί ότι είναι το φύλο και η επιλογή "κορίτσι" είχε τα περισσότερα πατήματα.

Ιωάννα Τούνη