Επιστρέφουν με νέα παρέα - Ποδαρικό στην ψυχαγωγία με την πρεμιέρα του Ποιος είναι πρωινιάτικα

Καινούργια πρόσωπα και πολλές αποκαλύψεις

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Επιστρέφουν με νέα παρέα - Ποδαρικό στην ψυχαγωγία με την πρεμιέρα του Ποιος είναι πρωινιάτικα

Είναι γεγονός, πως εκτός από τις εκπομπές της ενημέρωσης που έχουν δώσει ήδη ημερομηνία έναρξης του προγράμματος τους αυτή τη σεζόν, η Μπέτυ Μαγγίρα κάνει το "ποδαρικό" της ψυχαγωγίας μιας και ορίστηκε η ημερομηνία της τηλεοπτικής επιστροφής του Ποιος είναι Πρωινιάτικα (δείτε εδώ ποιος συνεργάτης της δεν ήξερε αν θα συνεχίζει μαζί της).

Η ημερομηνία που θα βγει στον αέρα το Ποιος είναι πρωινιάτικα

Στις 29 Αυγούστου λοιπόν θα μας πουν την πρώτη καλημέρα για την σεζόν μέσα από την συχνότητα του Open, με καλή διάθεση, χαρά και αισιοδοξία, όπως πάντα άλλωστε.

 Ποδαρικό στην ψυχαγωγία με το Ποιος είναι πρωινιάτικα

Από την Γερμανού στην Μαλέσκου και τώρα στην Μαγγίρα!

Η φετινή χρονιά ήταν αρκετά δύσκολη για όλες της εκπομπές, η Μπέτυ Μαγγίρα ωστόσο τα κατάφερε και κέρδισε τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού, και ετοιμαζόμαστε να δούμε τόσο εκείνη όσο και την παρέα της πίσω στις οθόνες μας από Σεπτέμβρη.

Πριν λίγες ώρες όμως, έγινε γνωστό πως στην καθημερινή παρέα του Ποιος είναι Πρωινιάτικα, προστίθεται ένα ακόμη μέλος, και αυτό είναι ο γνωστός σε όλους μας Παναγιώτης Χατζηδάκης, κάτι που ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από μία σειρά με αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο ταλαντούχος και αγαπητός Παναγιώτης Χατζηδάκης, θα βρίσκεται στο πλευρό της παρουσιάστριας του Open από τη νέα σεζόν, και το ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης δημοσίευσε φωτογραφίες από τα γυρίσματα του τρέιλερ της εκπομπής και έτσι άφησε να εννοηθεί ότι από Σεπτέμβρη θα καλημερίζει τους τηλεθεατές από την εκπομπή "Ποιος είναι πρωινιάτικα;".

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης είναι ο νέος συνεργάτης της ΜαγγίραΨηλός και γοητευτικός ο νέος συνεργάτης της Μαγγίρα στο Ποιος είναι Πρωινιάτικα