"Έπαθα σοκ όταν..." - Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη για το φύλο του μωρού που έφερε πολλές αντιδράσεις

Εκατοντάδες οι ευχές για το μωράκι της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Έτοιμη να γίνει μαμά είναι η Ιωάννα Τούνη. Διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και σε μερικές εβδομάδες θα φέρει στον κόσμο το καρπό του έρωτα της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Πριν δυο ημέρες γιόρτασε τα γενέθλια της, ενώ παράλληλα έμαθε και το φύλο του μωρού.

Οι φίλοι της, της ετοίμασαν ένα απίστευτο party δίπλα σε πισίνα με μουσική, ποτά και χορούς. Το σοκ που έπαθε μόλις βγήκε μπλε καπνός και έμαθαν πως είναι αγόρι ήταν μεγάλο, ενώ ο παρουσιαστής - μοντέλο χάρηκε τόσο πολύ που δεν σταματούσε να φωνάζει.

Λίγες ώρες αργότερα ήρθαν και οι πρώτες αναρτήσεις του ζευγαριού. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έγραψε πως ανυπομονεί να έρθει στον κόσμο και να πηγαίνει μαζί του για camping, ενώ η Ιωάννα Τούνη έγραψε πως περίμενε να είναι κοριτσάκι για να συνεχίσουν όλα να είναι ροζ.

Πριν μερικές ώρες όμως, η instagrammer έκανε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με βίντεο από το party για το gender reavel. Όπως ήταν φυσικό οι περίπου 1 εκατομμύριο διαδικτυακοί φίλοι και φίλες έσπευσαν να της σχολιάσουν και να τις εύχονται για το αγγελούδι της που έρχεται.

Η ανάρτηση της Τούνη για το μωρό που περιμένει

«Πες την αλήθεια, τι πίστευες ότι θα ήταν;;; Κορίτσι ή αγόρι; Εγώ έπαθα ομολογουμένως ένα μικρό ΣΟΚ, αλλά πλέον ανυπομονώ να γνωρίσω τον μικρό άνθρωπο που θα μας αλλάξει την ζωή!», έγραψε.

Η κοιλίτσα της έχει μεγαλώσει πολύ

Η αγαπητή influencer και επιχειρηματίας, ξεκίνησε από τις 9/8 το βράδυ τους εορτασμούς για τα γενέθλια της παρέα με τα αγαπημένα της άτομα, και φυσικά έχοντας στον πλευρό της τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, και στα βίντεο που ανάρτησαν οι φίλοι της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ευτυχία ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της!

Η εμφάνιση της δεν θα γινόταν να μην τραβήξει όλα τα βλέμματα μιας και για ακόμη μία φορά ήταν άκρως εντυπωσιακή! Φόρεσε ένα ροζ φόρεμα, ειδικά ραμμένο για την περίσταση, το οποίο αναδείκνυε ναι μεν το μπούστο αλλά και το καλλίγραμμο κορμί της αλλά και την κοιλίτσα της η οποία φαίνεται πλέον καθαρά και ανυπομονούμε να μάθουμε ποιο το φύλο του μωρού που περιμένει!