Στο νοσοκομείο ο Βασίλειος Κωστέτσος μετά από επίθεση που δέχθηκε στο κέντρο της Αθήνας

Οι οργισμένες αναρτήσεις του για την απουσία της αστυνομίας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στο νοσοκομείο ο Βασίλειος Κωστέτσος μετά από επίθεση που δέχθηκε στο κέντρο της Αθήνας

Με μία σειρά από αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Βασίλειος Κωστέτσος αποκάλυψε πως εκείνος και ένας καλός του φίλους έπεσαν θύματα επίθεσης από μία ομάδα αλλοδαπών που προσπάθησαν να τους κλέψουν.

Ο γνωστός σχεδιαστής και ο φίλος του, πήγαν αμέσως στο νοσοκομείο προκειμένου να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ προχώρησε σε ένα ξέσπασμα για την απουσία των αστυνομικών αρχών από το κέντρο της πόλης. Ο ίδιος άλλωστε επιλέγει να τοποθετηθεί πολύ συχνά για θέματα που απασχολούν τον δημόσιο διάλογο (δείτε εδώ ένα προηγούμενο ξέσπασμά του).

Η περιπέτεια που έζησε ο Βασίλειος Κωστέτσος στο κέντρο της Αθήνας

«Στην καρδιά της Αθήνας, πριν από λίγο στα σκαλιά της πλατείας Συντάγματος, όπως κατεβαίνουμε να πάμε προς Ερμού, έπεσε ένα μπουλούκι από αλλοδαπούς: Αλγερινοί ή Πακιστανοί με σκοπό να μας κλέψουν, κλείνοντας μας τον δρόμο.

Αντιληφθήκαμε αμέσως την πρόθεση τους για κλοπή. Ώσπου να αντιδράσουμε, πετάγοντάς μας μπουκάλια, χτύπησαν τον φίλο μου με στιλέτο στο πρόσωπο τραυματίζοντας τον. Εμένα με πέταξαν με την μούρη από τα σκαλιά. Και αστυνομία πουθενά! Ύστερα θέλουμε και τουρισμό. Καμία προστασία. Αίσχος.

Ευτυχώς μόνο ελαφριά διάσειση και κακώσεις στο χέρι, στον αγκώνα, στη μέση και στον αυχένα, από τα σκαλιά που με πέταξαν. Στο κέντρο της Αθήνας. Πώς δεν μας σκότωσαν! Καμία προστασία», έγραψε μεταξύ άλλων ο γνωστός σχεδιαστής.

Βασίλειος Κωστέτσος επίθεση Σύνταγμα
Βασίλειος Κωστέτσος διάσειση

Μάλιστα, ανέβασε αρκετές φωτογραφίες μέσα από το νοσοκομείο στο οποίο βρέθηκε, μαζί με τον φίλο του. «Ευτυχώς δεν πρόλαβαν να μας μαχαιρώσουν στο σώμα! Ράμματα και μώλωπες και περιμένουμε και τις ακτινογραφίες! Όλα αυτά στην καρδιά της Αθήνας από αλλοδαπούς, πιτσιρίκια εγκληματίες», έγραψε.

Βασίλειος Κωστέτσος νοσοκομείο

Στη συνέχεια, ο Βασίλειος Κωστέτσος προχώρησε σε δύο μακροσκελείς αναρτήσεις σχετικά με την απουσία της αστυνομίας.

Βασίλειος Κωστέτσος Instagram

Βασίλειος Κωστέτσος ξέσπασμα Αστυνομία

Λίγες μέρες πριν, ο σχεδιαστής είχε τοποθετηθεί και για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη

Τα τελευταία 24ωρα έχει προκληθεί ο κακός χαμός αναφορικά με τη εξέλιξη της υπόθεσης του Δημήτρη Λιγνάδη ο οποίος μετά από την δίκη αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους αφού πρώτα έδωσε το ποσό των 3.000 ευρώ.

Να τονίσουμε πως το δικαστήριο χθες μετά την καταδίκη του 58χρονου καλλιτέχνη αποφάσισε με πλειοψηφία 4 προς 3 ότι στο πρόσωπο του Δημήτρη Λιγνάδη πληρούνται οι προϋποθέσεις του νόμου για την αναστολή εκτέλεσης της ποινής μέχρι την εκδίκαση της έφεσης του.

Από την άλλη, υπάρχουν σφοσρότατες αντιδράσεις στα social media προς το πρόσωπό του. Ένα από αυτά είναι και ο Βασίλειος Κωστέτσος ο οποίο θέλησε να κάνει μια άκρως αφοπλιστική ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social.

Ανάρτηση Βασίλειου Κωστέτσου