Το αποκάλυψε για πρώτη φορά - Το άγνωστο πρόβλημα υγείας που ταλαιπωρεί την Μέγκι Ντρίο

Σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης για τα πάντα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Το αποκάλυψε για πρώτη φορά - Το άγνωστο πρόβλημα υγείας που ταλαιπωρεί την  Μέγκι Ντρίο

Πολλοί την έχουν παραδεχτεί κατά καιρούς για την ειλικρίνεια της, και για το γεγονός πως μπορεί ορισμένες φορές τα σχόλια της να είναι καυστικά, ωστόσο ότι έχει να πει θα το πει ο κόσμος να χαλάσει. Ο λόγος για την Μέγκι Ντρίο, η οποία τους τελευταίους μήνες έχει περάσει αρκετά δύσκολα, μετά την απώλεια της μητέρας της.

Το γνωστό μοντέλο, σε μία εξομολογητική θα λέγαμε συνέντευξη στην εκπομπή «Άρωμα ζωής» του ραδιοφώνου των Παραπολιτικών, και τη Σπυριδούλα Τριάντο, αναφέρθηκε στον θάνατο της μητέρα της, αλλά και για το θέμα υγείας που δεν γνωρίζαμε.

Όσα αποκάλυψε η Μέγκι Ντρίο σε δηλώσεις της

«Η μαμά μου παρακολουθούσε τα πάντα. Ήταν αυστηρός κριτής, ακόμα και πριν “φύγει” με έβλεπε και με συμβούλευε. Έβλεπε τις φωτογραφίες μου, τις δουλείες μου, όλα».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της ωστρόσο η Μέγκι Ντρίο αναφέρθηκε και στον πατέρα της και τον διαβήτη που κληρονόμησε από εκείνον. «Είμαι διαβητική και δε μπορώ να τρώω γλυκά. Μου λείπει η ζάχαρη αλλά το παλεύω» εξομολογήθηκε.

Το άγνωστο πρόβλημα υγείας που ταλαιπωρεί την Μέγκι Ντρίο

Ποζάρει ημίγυμνη πάνω στα βράχια - Αναστάτωσε ολόκληρο το instagram με το βίντεο της

Την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM και έκτοτε η ίδια εργάζεται κανονικά ως μοντέλο και κλείνει συνεχώς νέες δουλειές, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που προκαλεί χαμό, αλλά κυρίως με τις δηλώσεις της.

Κι αυτό γιατί δεν διστάζει ποτέ να εκφράσει ελεύθερα την γνώμη της, όπως για παράδειγμα για την Έλενα Γαλύφα την οποία και θα δούμε στον νέο κύκλο του GNTM).

Ωστόσο, η ίδια διατηρεί φυσικά κι έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ζωή και τις δουλειές της. Αυτή τη φορά, λοιπόν, η Μέγκι δημοσίευσε στο instagram ένα βίντεο της, στα πλαίσια μιας φωτογράφισης, όπου την βλέπουμε να ποζάρει στην θάλασσα φορώντας μόνο το κάτω μέρος του μαγιό της, ενώ το πάνω μέρος του σώματός το κάλυπτε απλά με ένα καπέλο.