Δύσκολες ώρες για την οικογένεια του Στέλιου Κυμπουρόπουλου

Η ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δύσκολες ώρες για την οικογένεια του Στέλιου Κυμπουρόπουλου

Με μια ανάρτηση ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιος Κυμπουρόπουλος έκανε γνωστό την Πέμπτη 11/8 πως η οικογένεια του έχει έρθει αντιμέτωπη με πρόβλημα υγείας, καθώς ο πατέρας του χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.

Με όσα έγραψε ο ίδιος λοιπόν μέσα από το προφίλ του στο Facebook ευχαρίστησε τους γιατρούς του Λαϊκού Νοσοκομείου, όπου και παρέμεινε ο μπαμπάς του. Μπορεί ο άνδρας να έχει επαφή με ζητήματα υγείας, αφού είχε προκαλέσει σοβαρές αντιδράσεις με το ψήφισμα κατά των αμβλώσεων, όμως αυτό δε σημαίνει, πως δεν συνεχίζει να απολαμβάνει των δικαιωμάτων του στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας.

Η ανάρτηση του Στέλιου Κυμπουρόπουλος μέσα από το νοσοκομείο

«Τις τελευταίες ημέρες η οικογένεια μου περνάει μια περιπέτεια... υγείας! Ένας πυρετός αγνώστου αιτιολογίας βασάνιζε τον πατέρα μου οπότε χρειάστηκε μετά και από παροτρύνσεις συναδέλφων ιατρών να εισαχθεί σε νοσοκομείο. Εκείνη την ημέρα που αποφασίσαμε οικογενειακώς ότι πρέπει να προχωρήσουμε σε εισαγωγή, εφημέρευε το Λαϊκό Νοσοκομείο.

Υπέροχοι συνάδερφοι, ανθρώπινοι νοσηλευτές και νοσηλεύτριες και άρτια διοίκηση. Αυτά συνάντησα αυτές τις ημέρες που επισκέπτομαι αυτό το δωμάτιο. Σίγουρα τα πράγματα μπορούν να γίνουν καλύτερα και το γνωρίζουν και οι ίδιοι και επενδύουν σε αυτό με αποτελέσματα που θα φανούν στο βραχυπρόθεσμο μέλλον, αλλά αυτοί οι άνθρωποι που υπηρετούν σε αυτό το κτίριο των 89 ετών, δίνουν τις μάχες για να αντιμετωπίσουν την παθολογία και να φέρουν την υγεία με τη μεγαλύτερη αξιοπρέπεια απέναντι στην ανθρώπινη φύση!

Να ευχαριστήσω δημόσια την κυρία Παθολογικό Ιατρείο- Ειρήνη Κουρμπέτη, την ειδικευόμενή της, κ. Κατερίνη Αραβαντινού και όλη την κλινική τής Α' παθολογικής καθώς και τη Β' Χειρουργική όπου φιλοξενείται για τη φροντίδα και το ενδιαφέρον που έχουν δείξει από την πρώτη ημέρα ως και σήμερα!».

Κυμπρόπουλος - Νοσοκομείο

Αρνητική κριτική που είχε δεχτεί ο ευρωβουλευτής για ζήτημα υγείας

Ο Αναστάσης Κολοβός προχώρησε σε μια οργισμένη ανάρτηση, αναφορικά με το ψήφισμα περί αμβλώσεων του Στέλιου Κυμπουρόπουλου.

Ο γνωστός ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από την σειρά “Έλα στη θέση μου” δεν δίστασε να δείξει έντονα την ενόχληση του, με αφορμή την έγκριση που έδωσε ο Ευρωβουλευτής της Ν.Δ Στέλιος Κυμπουρόπουλος σε ψήφισμα του ευρωκοινοβουλίου που αναφέρει ότι η ανθρώπινη ζωή ενός παιδιού «πρέπει πάντα να προστατεύεται, ξεκινώντας από τη στιγμή της σύλληψης».

Το ψήφισμα αυτό προκάλεσε απίστευτο σάλο και όπως πολλοί έτσι και ο Αναστάσης πήρε θέση και ξέσπασε γράφοντας χαρακτηριστικά: “Mεσαιωνικό έτος 2021 και ο κυβερνητικός ευρωβουλευτής Στ. Κυμπουρόπουλος ψηφίζει κατά του δικαιώματος των γυναικών στην άμβλωση” !!!

Αναστάσης Κολοβός για Κυμπουρόπουλο