Χόρευε ξυπόλητη πάνω σε τραπέζι ταβέρνας - Σε μεγάλα κέφια η Ζέτα Δούκα στην Κρήτη

Οι διακοπές στο σκάφος

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Χόρευε ξυπόλητη πάνω σε τραπέζι ταβέρνας - Σε μεγάλα κέφια η Ζέτα Δούκα στην Κρήτη

Η Ζέτα Δούκα είναι στην πιο ανέμελη φάση της, αφού κάνει διακοπές σε παραθαλάσσια μέρη της Ελλάδας μαζί με την οικογένεια της και καλούς φίλους. Η ηθοποιός φαίνεται να είναι στα καλύτερά της και αυτό φαίνεται από τη σειρά φωτογραφιών, που δημοσιεύει στο προφίλ της στο instagram.

Mαλιστα, η ηθοποιός μετά τα κοινά μπάνια, που έκανε με τη Μαρία Ναυπλιώτου, βρέθηκε στην Παλαιόχωρα της Κρήτης για λίγες ημέρες, περνώντας μοναδικές στιγμές. Τα πρωινά απολάμβανε τις παραλίες με βόλτες, που έκανε με το σκάφος και τα βράδια χαλάρωνε σε ταβερνάκια, μη διστάζοντας να ανέβει σε τραπέζι και να χορέψει, όταν άναψαν τα αίματα.

Οι διακοπές της Ζέτας Δούκα στην Κρήτη

«Παλαιόχωρα αγάπη μας! Αυτή τη φορά, ήταν σύντομες οι διακοπές μας εκεί αλλά πάντα καταπληκτικές!! Κι όλα αυτά, χάρη στους φίλους μας, τους δικούς μας ανθρώπους πλέον».

Δούκα - Χορός
Δούκα - Σκάφος

Ο μεγάλος έρωτας της Ζέτας Δούκα για τον Μιχάλη Χατζηαντωνά

Χαρές για ακόμα ένα ζευγάρι της showbiz, αυτή την φορά γιορτάζει η Ζέτα Δούκα και ο Μιχάλης Χατζηαντωνάς, καθώς ο δεύτερος έχει σήμερα, 1/6, τα γενέθλιά του. Έτσι το ζευγάρι βρήκε την αφορμή να περάσει στιγμές ευτυχίας και χαλάρωσης και να ξεφύγει από τον δύσκολο δικαστικό αγώνα που εμπλέκεται.

Η ηθοποιός που είναι πολύ ενεργή στα social media και της αρέσει να μοιράζεται στιγμές με τους ακολούθους της στα social media, δεν θα μπορούσε να μην κάνει μια δημόσια ανάρτηση για να ευχηθεί στον αγαπημένο της. Και αυτό έκανε ποστάροντας μια κοινή τους φωτογραφία αλλά και ένα βιντεάκι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Χρόνια πολλά στον μοναδικό μου Μιχάλη, που είναι ένα είδος από μόνος του! Να σε χαιρόμαστε αγάπη μου και να κάνεις όλα τα όνειρα σου πραγματικότητα. Εγώ θα είμαι εδώ, να σε στηρίζω και να σε καμαρώνω», έγραψε η ηθοποιός στην ανάρτησή της.