Εξελίξεις με την υγεία του Γιώργου Δασκαλάκη - Πραγματοποιήθηκε το χειρουργείο του

Σε τι κατάσταση είναι ο τραγουδιστής

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Εξελίξεις με την υγεία του Γιώργου Δασκαλάκη - Πραγματοποιήθηκε το χειρουργείο του

Στο νοσοκομείο της Ρόδου βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο Γιώργος Δασκαλάκης, η υγεία του οποίου βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και μάλιστα πριν από λίγο πραγματοποιήθηκε και το χειρουργείο του.

Χειρουργήθηκε ο Γιώργος Δασκαλάκης

Ο γνωστός τραγουδιστής σύμφωνα με το protiekdosi.news. υπεβλήθη σε χειρουργείο κατά τη διάρκεια του οποίου του αφαιρέθηκε όγκος από τους λεμφαδένες και αναμένονται τα αποτελέσματα της βιοψίας σύμφωνα με το protiekdosi.news.

Ο ίδιος μάλιστα δημοσίευσε και μια φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου μετά την επέμβαση και έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησης: «Αγάπες μου 1:0 για μας!!! Η Παναγία μαζί μας!!!».

Χειρουργήθηκε ο Γιώργος Δασκαλάκης

Ποιος είναι ο Γιώργος Δασκαλάκης

Σήμερα ο Γιώργος Δασκαλάκης είναι μπαμπάς δύο τρισχαριτωμένων μικρών, του Γιάννη, 4,5 ετών, και της Τσαμπίκας, 15 μηνών, και νιώθει μεγάλη χαρά, γιατί μετά από χρόνια προσπάθειας να καθιερωθεί στο μουσικό στερέωμα το τραγούδι του «Τι τραβάω» (σε μουσική Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους Ηλία Φιλίππου) βρίσκεται στην 20ή θέση της IFPI.

Όμως, η ζωή του είχε πολλές ανηφόρες για να φτάσει μέχρι εδώ. Βλέποντάς τον, δύσκολα μπορείς να φανταστείς πως ο κομψός άντρας, που ξεσηκώνει το κοινό του όταν ανεβαίνει στην πίστα, κάποτε ζύγιζε 267 κιλά. Σε ηλικία μόλις 13 ετών, εργαζόταν ως πιανίστας στο νυχτερινό κέντρο Πλάκα στη Νυρεμβέργη, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε από γονείς μετανάστες. Κατά τη διάρκεια παιχνιδιού είχε μια πτώση και έσπασε τη λεκάνη μου. Όπως αποδείχθηκε, ήταν πολύ πιο σοβαρό απ’ όσο φαινόταν.

Χρειάστηκε να του βάλουν τεχνητούς γοφούς και έκανε συνολικά έξι χειρουργεία για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια του. Για δύο χρόνια έπαιρνε κορτιζόνη, με αποτέλεσμα από 50 κιλά, στα 15 μου χρόνια να φτάσω τα 105». Ο ίδιος παραδέχεται πως η εφηβεία, σε συνδυασμό με τη βαριά φαρμακευτική αγωγή, αλλά και την καθήλωση για καιρό στο κρεβάτι τον έκαναν να χάσει το μέτρο με το φαγητό.