«Χωρίς να βλέπουν τους Αλβανούς ως ληστές!» - Απασφάλισε η Μέγκι Ντρίο για το θέμα της καταγωγής της

Ο ρατσισμός και οι άσχημες συμπεριφορές που έχει βιώσει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Χωρίς να βλέπουν τους Αλβανούς ως ληστές!» - Απασφάλισε η Μέγκι Ντρίο για το θέμα της καταγωγής της

Το γνωστό μοντέλο Μέγκι Ντρίο, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μοντέλων GNTM, και είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού εξαιτίας του εκρηκτικού της χαρακτήρα (δείτε εδώ τα σχόλιά της για το ριάλιτι) έδωσε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στα “Παραπολιτικά” 90.1 F,M, και πραγματικά συγκινεί με τα λεγόμενά της.

Αναφέρθηκε στο κομμάτι του ρατσισμού αλλά και για τις φοβίες που έχει μέχρι σήμερα λόγω των αρνητικών σχολίων που δέχτηκε όταν βγήκε από το ριάλιτι.

Η εξομολόγηση της Μέγκι Ντρίο για τον ρατσισμό

«Δέχτηκα πολλά αρνητικά σχόλια όταν βγήκα από το GNTM. Ξεκίνησα να έχω και φοβίες, φοβόμουν να κυκλοφορήσω στον δρόμο. Ακόμα και σήμερα συνεχίζουν οι κακίες στα social…»

«Στην Ελλάδα έζησα ρατσιστικές συμπεριφορές. Στην Αγγλία που πήγα να σπουδάσω ήταν όλα πιο κουλ. Εκεί με αντιμετώπιζαν νορμάλ χωρίς να βλέπουν τους Αλβανούς ως ληστές. Έχουμε περάσει πολύ δύσκολα. Ακόμα και διάσημοι δύσκολα λένε την καταγωγή τους κι αυτό οφείλεται στην Ελλάδα και στο πως τους αντιμετωπίζουν. Είναι πολύ λυπηρό όλο αυτό» ανέφερε το νεαρό μοντέλο μεταξύ άλλων.

 Απασφάλισε η Μέγκι Ντρίο για το θέμα της καταγωγής της

Αυτή είναι η σχέση της με την Εύη Ιωαννίδου μήνες μετά την συμμετοχή τους στο GNTM

Το πρωί της Τετάρτης 3/11, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Love it» μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ. Η ίδια μεταξύ άλλων δεν δίστασε να μιλήσει για την φιλία της με την Εύη Ιωαννίδου. Να τονίσουμε πως οι δυο τους μετά το τέλος του ριάλιτι τα "σπάσανε" αλλά ποιες είναι οι σχέσεις τους πλέον;

«Συναντηθήκαμε την Εύη Ιωαννίδου, είχαμε πάρα πολύ καιρό να τη δω. Συναντηθήκαμε σε ένα event, αλλά δεν χαιρετηθήκαμε. Δεν μιλάμε πια και νομίζω είναι από δική της επιλογή, αλλά κι εγώ δεν θα πιέσω. Δεν είμαι η κοπέλα που θα έρθει από πίσω και θα σου πει “έλα, μίλα μου”»

Και συμπλήρωσε: «Με την Εύη ήταν μια σχέση πολύ περίεργη γιατί είχε κλάψει πολύ στην αποχώρησή μου και την είχα νιώσει πάρα πολύ κοντά μου. Μετά, όμως, σπάσαμε. Εγώ της έχω ευχηθεί τα καλύτερα. Μεταξύ μας δεν έχει γίνει κάτι».

«Απ’ όσο ξέρω η παρεξήγηση είναι μεταξύ Μικαέλας και Εύης, κάτι δικά τους, απλά εγώ ήμουν στη μέση. Μερικές φορές νιώθω ότι δεν θα έπρεπε να δώσω τόσο βάση σε αυτή την τριάδα που φτιάξαμε στο GNTM γιατί χάσαμε την ουσία μας και οι τρεις».