"Λιώνει" για πάρτη του - Η φωτογραφία της Ζενεβιέβ Μαζαρί με τον σύζυγό της και το τρυφερό φιλί

Από τις καλοκαιρινές τους διακοπές

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Μήλο μαζί με τον σύζυγό της Βασίλη Καρύδη και τα δυο τους παιδιά απολαμβάνει η Ζενεβιέβ Μαζαρί, λίγο καιρό μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα και το τέλος των γυρισμάτων του Asia Epress, που θα βγει σε λίγο καιρό στον αέρα μέσα από την συχνότητα του STAR (δείτε εδώ πότε).

Το ζευγάρι είναι μαζί 16 χρόνια και παρόλο που γενικά κρατούν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δεν είναι εφικτό να μείνει κρυφή η αγάπη που τρέφουν ο ένας για τον άλλον.

Η Ζενεβιέβ μάλιστ που διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στο instagram πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητα και την ζωή της.

Η φωτογραφία της Ζενεβιέβ Μαζαρί με τον σύζυγό της και το τρυφερό φιλί

Μάλιστα, το μεσημέρι της Παρασκευής 12/8, η ίδια δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει στην αγκαλιά του συζύγου της, όπου στην λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: «You walked in, and my heart went, ‘Boom!’».

Η φωτογραφία της Ζενεβιέβ Μαζαρί με τον σύζυγό της και το τρυφερό φιλί

Ο εκνευρισμός της με τις ερωτήσεις για το GNTM

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε το πρωί της Τρίτης 10/5 η Ζενεβιέβ Μαζαρί μαζί με τον Πέτρο Πολυχρονίδη από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», αναφορικά με την παρουσίαση του Asia Express.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους σχετικά με τον πέμπτο κύκλο του GNTM, με αφορμή τη χθεσινή της δήλωση: «Κρατάτε πάντα την αρχή της πρότασης. Η πρόταση έχει μία τελεία. Κέρδισα κάτι ήταν, γιατί με το GNTM κέρδισα μόνο. Καλό θα ήταν να με αφήσετε να πάω να αποχαιρετήσω τον άνδρα μου, ο οποίος δεν είπε τίποτα. Δουλειά είναι παιδιά, τέλεια δουλειά! Ζηλεύει ότι έχω αυτή τη δυνατότητα να πάω δύο μήνες να γυρίσω την Ασία.

Περνάμε πάρα πολύ ωραία, γνωριζόμαστε. Το πιο ωραίο χαρακτηριστικό του Πέτρου που έχω λατρέψει είναι ότι έχει χιούμορ. Με τη Βίκυ Καγιά δεν μιλήσαμε, μόνο με τον Μπράτη και τον Σκουλό. Δεν μιλάμε για δουλειές, δεν είναι η ζωή μόνο δουλειά. Υπάρχουν κι άλλα πράγματα σε αυτή τη ζωή.

Ξέρω ότι σας ενδιαφέρει πάρα πολύ να ρωτάτε για το GNTM, αλλά εγώ είμαι στην πύλη του αεροδρομίου να φύγω για Ασία. Και καταλαβαίνω ότι επειδή δεν έχει ανακοινωθεί η καινούρια επιτροπή, σας εύχομαι να τους ανακαλύψετε άμεσα. Είναι λίγο άκομψο εγώ που είμαι πρώην GNTM να μιλάω για ένα μελλοντικό GNTM που δεν ξέρω».