''Έχω λίγο άγχος για το πως...'' - Έτοιμες να αναχωρήσουν από το μαιευτήριο η Μαντώ Γαστεράτου με την μπέμπα της

Οι αξιολάτρευτες φωτογραφίες και το άγχος της ραδιοφωνικής παραγωγού

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Έχω λίγο άγχος για το πως...'' - Έτοιμες να αναχωρήσουν από το μαιευτήριο η Μαντώ Γαστεράτου με την μπέμπα της

Έτοιμες να αναχωρήσουν από το μαιευτήριο είναι η Μαντώ Γαστεράτου με τη νεογέννητη μπέμπα και να επιστρέψουν στο σπίτι τους εκεί όπου θα σμίξει όλη η οικογένεια. Όπως αποκάλυψε βέβαια η ραδιοφωνική παραγωγός στην ανάρτησή της έχει ένα άγχος και αυτό αφορά την αντίδραση του μικρού της γιου όταν θα αντικρύσει το νέο μέλος της οικογένειας.

Η Γαστεράτου έφερε στον κόσμο πριν από τέσσερις μέρες την μικρή μέσα στον Αύγουστο και όπως αποκάλυψε θα είναι και λιονταράκι στο ζώδιο. Αμέσως δεκάδες φίλοι, γνωστοί και συνεργάτες έσπευσαν να της ευχηθούν κάτω από την τρυφερή ανάρτηση, όπου κρατά στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδί της, λίγη ώρα μετά την γέννα.

Έτοιμες για αναχώρηση από το μαιευτήριο - Ποιο είναι το άγχος της Γαστεράτου;

Έγραψε στην ανάρτησή της η ραδιοφωνική παραγωγός:

«Ώρα να πάμε σπίτι μας να γνωρίσεις τον αδερφό σου… Δεν σας κρύβω ότι έχω λίγο άγχος για το πως θα υποδεχθεί ο Γιωργάκης μου την αδερφούλα του ! Είναι η πρώτη φορά που θα συναντηθούν στην ζωή τους και ονειρεύομαι να μείνουν για πάντα αγαπημένοι και δεμένοι! Άλλη μια σημαντική ημέρα στην ζωή μας!» έγραψε χαρακτηριστικά η Μαντώ Γαστεράτου.

H Mαντώ Γαστεράτου και η κόρη της ετοιμάζονται να επιστρέψουν σπίτι

Η κόρη της Μαντώς Γαστεράτου στο μαιευτήριο

«Τίποτα δεν είναι τόσο εύκολο...» - Η εξομολόγηση της λίγες μέρες μετά τη γέννα

Αφού βρήκε λίγο χρόνο και μπόρεσε να ανακτήσει λίγες δυνάμεις, η νεαρή μανούλα μίλησε στο κοινό της στο Instagram για όλη την εμπειρία, πως είναι τα πρώτα 24ωρα με την μικρή της κόρη, αλλά και πως αισθάνεται μετά τον τοκετό, ώστε να γνωρίζουν και άλλες μέλλουσες μαμάδες τι τους περιμένει.

«Τίποτα δεν είναι τόσο εύκολο behind the scenes. Ειδικά αν έχεις γεννήσει με καισαρική τομή (αυτή είναι η μόνη και δική μου εμπειρία). Έχει πόνο και σωματικό και ψυχικό. Όμως όταν έχεις στα χέρια σου αυτό το πλάσμα, σφίγγεις τα δόντια και δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό για να είναι καλά.

Και επειδή πολλές είστε οι μέλλουσες μαμάδες (για την πρώτη φορά μιλάω κυρίως) και με ρωτάτε αν πονάει, πονάει. Ναι, πονάει φρικτά και η τομή και το στήθος (εγώ τουλάχιστον έτσι το ζω). Χέρια πόδια πρησμένα και εξάντληση τρομερή.

Έχω άπειρη βοήθεια όμως εδώ από τη γιατρό μου και τη μαία μου και φυσικά όλα τα κορίτσια στο μαιευτήριο, που δεν ξέρω πώς να τα ευχαριστήσω. Γενικά είμαι άνθρωπος που φοβάται και αποφεύγει πολύ τον σωματικό πόνο, παρόλο που το έχω ξαναζήσει στον Γιωργάκη μου.

Τώρα στη μικρή για κάποιον λίγο ανησυχούσα πιο πολύ. Ίσως γιατί ήξερα τι με περιμένει. Όμως ο σεβασμός, η φροντίδα, η τρυφερότητα που λαμβάνω από όλους, με κάνει να νιώθω 100 φορές πιο δυνατή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μαντώ Γαστεράτου