"Βροχή" έπεσαν οι ευχές κάτω από την ανάρτηση της Μαντώς Γαστεράτου - Τα τρυφερά λόγια της Κατερίνας Καινούργιου για την κόρη της

Καλότυχη να είναι!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Τη Δευτέρα 8/8 η Μαντώ Γαστεράτου κράτησε επιτέλους στην αγκαλιά της το μικρό της κοριτσάκι, καθώς γέννησε μετά από πολύ αγωνία και ανυπομονησία. Με το που κατάφερε να συνέλθει έκανε και την πρώτη της ανάρτηση με την κορούλα της στα χέρια της και αμέσως πλήθος κόσμου, φίλων, συγγενών, αλλά και διασήμων έσπευσαν να της ευχηθούν.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και άλλες δύο εγκυμονούσες, η Μαίρη Συνατσάκη και η Ιωάννα Τούνη, όμως ακολούθησαν πολλοί ακόμη, με τα λόγια της Κατερίνας Καινούργιου να ξεχωρίζουν, οι οποίοι ήθελαν να δείξουν την χαρά τους γι' αυτό το γεγονός που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή της, αφού πλέον η καρδιά της θα μοιράζεται στα τρία, στον γιο της, την μπέμπα της και τον σύζυγό της.

Στον αέρα υπάρχει ένα κλίμα βαθιάς συγκίνησης και η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα στον κόσμο από το να έρχεται μία καινούρια ζωή στον κόσμο.

Οι ευχές για την γέννηση της κόρης της Μαντώς Γαστεράτου

Μαντώ Γαστεράτου

Μαντώ Γαστεράτου - γέννα

Μαντώ Γαστεράτου - ευχές

Μαντώ Γαστεράτου - γέννησε κόρη

Μαντώ Γαστεράτου - κοριτσάκι

Λίγες ημέρες πριν είχε μπει ξανά στο νοσοκομείο νομίζοντας πως θα γεννήσει

Το πρωί της Τετάρτης 3/8 η Μαντώ Γαστεράτου ανέβασε μία φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο και όλα έδειχναν πως το μωρό της θα βρεθεί επιτέλους στην αγκαλιά της. Παρόλα αυτά, φαίνεται πως η μικρή της δεν είναι ακόμα έτοιμη να έρθει στον κόσμο και λίγες ώρες αργότερα η εγκυμονούσα ανέβασε άλλη μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εξηγώντας πως μάλλον της κάνει πλάκα.

Για άλλη μία φορά, όσο κι αν δεν αντέχει το βάρος της κοιλίτσας της η δημοσιογράφος αντιμετώπισε την κατάσταση με χιούμορ, υποθέτωντας πως το κορίτσι της πρέπει να γελάει όσο βρίσκεται μέσα της, και μάλιστα την αποκάλεσε και με το επίθετο του άντρα της για να δείξει ότι της απευθύνεται με ένα υποτιθέμενο αυστήρο ύφος.

Μαντώ Γαστεράτου