''Πως μπορεί ένας λαός να ταυτίζεται με...'' - Ξέσπασε η Νικολέττα Βλαβιανού για τις προτιμήσεις του ελληνικού κοινού

Όσα δήλωσε στη συνέντευξή της η πρωταγωνίστρια της «Άγριας Γης»

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Πως μπορεί ένας λαός να ταυτίζεται με...'' - Ξέσπασε η Νικολέττα Βλαβιανού για τις προτιμήσεις του ελληνικού κοινού

Η ηθοποιός Νικολέττα Βλαβιανού παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και στην Μαρία Ανδρέου και με αφορμή το γεγονός ότι από φέτος θα πρωταγωνιστεί στη σειρά «Άγρια Γη», τοποθετήθηκε και για τις προτιμήσεις του ελληνικού τηλεοπτικού κοινού, τις οποίες η ίδια δεν επικροτεί, αφού θεωρεί ότι υπάρχουν πολύ πιο αξιοπρεπείς παραγωγές που δίνουν πιο σωστά μηνύματα.

Η ηθοποιός πριν από λίγο καιρό με αφορμή τη δίκη Φιλιππίδη με τον οποίο είχε συνεργαστεί και στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», είχε τοποθετηθεί επί αυτό λέγοντας ότι εκείνη δεν έχει κάποιο πρόβλημα μαζί του επί τόσα χρόνια συνεργασίας, ωστόσο εξέφρασε το παράπονό της για τα στρατόπεδα που έχουν δημιουργηθεί μέσα στο χώρο, θεωρώντας ότι και την ίδια την έχει πάρει η μπάλα επειδή υπήρξε ξεκάθαρη στις δηλώσεις της.

Τα όσα δήλωσε η Βλαβιανού για τη διαφορά μεταξύ ξένων και ελληνικών σειρών

-Παίρνει μηνύματα ο τηλεθεατής μέσα από τις ελληνικές σειρές;

«Στην εποχή της οικονομικής κρίσης, υπήρχε μόνο μία ελληνική σειρά στην εγχώρια μικρή οθόνη. Πώς μπορεί ένας λαός να μην κλαίει και να μη γελάει στη γλώσσα του αλλά να πρέπει να ταυτιστεί με τούρκικα και λατινοαμερικάνικα σίριαλ; Εδώ και τρία χρόνια, όμως, βλέπουμε απίστευτες σειρές σε ποιότητα κι αισθητική, όλες ελληνικές, που όχι μόνο δίνουν ψωμί σε πόσα άτομα του καλλιτεχνικού χώρου αλλά εξάγονται και στο εξωτερικό. Και ναι περνούν πολλά μηνύματα καίρια για την ομαλή λειτουργία της κοινωνίας».

«Είναι καλή παγίδα όταν έχει αρκετά λεφτά», είχε πει για την τηλεόραση

Το πρωί της Τρίτης 26/4 στην εκπομπή του «Breakfast@star» μίλησε η Νικολέτα Βλαβιανού και έκανε κάποιες αρκετά ενδιαφέρουσες δηλώσεις. Πιο συγκεκριμένα η γνωστή ηθοποιός, μίλησε για τις καλές, τις "χρυσές" εποχές της τηλεόρασης, και τα χρήματα που δεν κατάφερε να πάρει.

«Η τηλεόραση είναι μια ωραία παγίδα όταν έχει αρκετά λεφτά. Όταν δεν έχει όμως, λίγο παράξενη. Στην αρχή πήγαμε πάρα πολύ καλά, μετά δεν δούλεψα για αρκετά χρόνια γιατί ήμουν στο Εθνικό Θέατρο, επί Κούρκουλου δηλαδή. Τότε ήταν οι καλές εποχές της τηλεόρασης, τα καλά τα λεφτά. Όχι, αυτά δεν τα έβγαλα. Βέβαια, όποτε δουλεύω στην τηλεόραση, πάντα το έχω για εξτρά», είπε αρχικά...

«Δεν είχα ποτέ έπαρση, το είχα πάρει από την αρχή ότι είναι μέρος της εργασίας. Δεν είναι κάτι σπέσιαλ το να σε αναγνωρίζουν στο δρόμο. Θα ήθελα πολύ να δουλέψω στο διπλωματικό σώμα ή να είμαι δικηγόρος» ανέφερε κλείνοντας η ηθοποιός.