''Eσείς έχετε στον κήπο σας...;'' - Η πόζα της Χριστίνας Παππά που έκανε την Μπεζάν να της βγάλει παρατσούκλι

Πεθερά και νύφη το διασκεδάζουν μαζί

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Eσείς έχετε στον κήπο σας...;'' - Η πόζα της Χριστίνας Παππά που έκανε την Μπεζάν να της βγάλει παρατσούκλι

Όπως είναι γνωστό, η Χριστίνα Παππά έχει μια πολύ καλή σχέση με την Άννα Μπεζάν, αφού εκείνη είναι σε σχέση με τον γιο της Δημήτρη Παππά και πρόκειται μάλιστα να φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μάλιστα συχνά οι δυο τους κάνουν κοινές εμφανίσεις ενώ συχνές φαίνεται ότι είναι και οι επισκέψεις της πεθεράς στο σπίτι. Μια ανέμελη πόζα της Χριστίνας Παππά στον κήπο του ζευγαριού ήταν αρκετή προκειμένου να της βγάλει παρατσούκλι η γνωστή ηθοποιός.

H Μπεζάν έχει αποκαλύψει πως έχει μια δύσκολη εγκυμοσύνη καθώς μέχρι να κρατήσει την κορούλα της στην αγκαλιά της σε ένα περίπου μήνα υπάρχουν κάποια συμπτώματα που την ταλαιπωρούν. Η ίδια εμφανώς ταλαιπωρημένη σε story της αποκάλυψε ποια είναι αυτά, ωστόσο δεν πτοείται, αφού το νέο μέλος αναμένεται σύντομα προκειμένου να σκορπίσει χαρά σε όλη την οικογένεια.

Το παρατσούκλι που έβγαλε η Μπεζάν για τη Χριστίνα Παππά

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram βλέπουμε τη Χριστίνα Παππά ανεβασμένη στο τραπέζι του μπαλκονιού φορώντας ένα γαλάζιο καλοκαιρινό φόρεμα να ποζάρει ανέμελη.

«Εσείς ναυαγοσώστη κήπου έχετε στο σπίτι σας;», αναρωτιέται η Άννα Μπεζάν χαριτολογώντας δείχνοντας την πολύ καλή σχέση που έχει με τη μητέρα του αγαπημένου της, Δημήτρη Παππά.

Η Χριστίνα Παππά ποζάρει πάνω στο τραπέζι του κήπου

Η αντίδραση της Χριστίνας Παππά όταν έμαθε ότι θα αποκτήσει εγγονάκι

Καλεσμένη στην εκπομπή Love It, βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (21/6) η Χριστίνα Παππά. Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων και για το εγγονάκι της που θα έρθει σε λίγους μήνες στον κόσμο ενώ αποκάλυψε και τα πρώτα της συναισθήματα όταν έμαθε για την εγκυμοσύνη.

«Θα είμαι και αυστηρή και φιλική με το εγγόνι μου. Χαίρομαι. Είναι η μεγαλύτερη χαρά της ζωής. Μόλις γεννηθεί θα μου δώσει μεγάλη χαρά. Εγώ έχω ζήσει τη ζωή μου, είμαι πολύ χορτασμένη γυναίκα, έχω δει πράγματα και προσέχω αυτά τα πράγματα να μην συμβούν. στα δικά μου τα παιδιά. Στην ανιψιά μου και στο εγγόνι μου που θα έρθει.

Εντάξει το πώς έγινε για εμένα ήταν σοκ στην αρχή, γιατί ήταν κάτι πολύ γρήγορο. Επειδή θέλεις το παιδί σου να είναι καλά, βέβαια θα μου πεις καμία σχέση, άλλοι είναι χρόνια και χωρίζουνε, στην αρχή τους είπα σκεφτείτε το. Αλλά επειδή αυτή ήταν η απόφασή τους και ο Δημήτρης ήταν κάθετος, δεν μου έμενε παρά να δώσω την ευχή μου. Ο Δημήτρης είναι ένα πολύ συναισθηματικό και δοτικό παιδί. Έχει φτάσει 36χρονών κάποια στιγμή θα γινόταν», είπε χαρακτηριστικά η η Χριστίνα Παππά.