Δύσκολη εγκυμοσύνη για την Άννα Μπεζάν - Τα συμπτώματα που την ταλαιπωρούν

Το instagram story που τα αναφέρει

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Δύσκολη εγκυμοσύνη για την Άννα Μπεζάν - Τα συμπτώματα που την ταλαιπωρούν

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Άννα Μπεζάν καθώς βιώνει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τηςμιας και πρόκειται να γίνει μητέρα σε δυο μήνες περίπου φέρνοντας στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Παππά - τα γενέθλια του οποίου γιόρτασαν πριν λίγες μέρες.

Ωστόσο απ' ότι φαίνεται δεν είναι και μια απολύτως εύκολη και “ρόδινη” περίοδος για την μέλλουσα μανούλα. Aν και ανυπομονεί να κρατήσει την κόρη της στην αγκαλιά της, αντιμετωπίζει και κάποιες δυσκολίες όπως όλες οι έγκυες.

Τα συμπτώματα που ταλαιπωρούν την Άννα Μπεζάν στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της

Μέσα από ένα story που έκανε χθες, Τρίτη 26/7, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Άννα Μπεζάν μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τα συμπτώματα που την ταλαιπωρούν. Συγκεκριμένα, η νεαρή ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία της στην οποία η κούρασή της είναι εμφανής και έγραψε, “Καούρες, αϋπνία, εφιάλτες, πόνος στη μέση, πονοκέφαλος”.

«Μπλόκαραν όταν έμαθαν ότι είμαι έγκυος»

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Εγώ» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τον πρώτο καιρό της εγκυμοσύνης της.

Τους τελευταίους μήνες βιώνεις τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σου, καθώς σε λίγους μήνες θα γίνεις μαμά στο πρώτο σου παιδί. Πώς νιώθεις γι’ αυτή τη νέα αλλαγή που θα έρθει σύντομα στη ζωή σου;

Βιώνω την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου. Πάντα άκουγα ότι ο ερχομός ενός παιδιού σου δίνει τόση μεγάλη χαρά, αλλά δεν μπορούσα να το νιώσω, τώρα λοιπόν που συμβαίνει σε εμένα, νιώθω πραγματικά ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στη γη και περιμένω πώς και πώς να πιάσω το μωράκι μας αγκαλιά.

Πως ήταν η στιγμή που ανακοίνωσες στους δικούς σου ανθρώπους την εγκυμοσύνη;

Με τον Δημήτρη είμαστε λίγο καιρό μαζί, κάτι το οποίο τους μπλόκαρε όταν έμαθαν ότι είμαι έγκυος, γιατί όπως και να το κάνεις, υπερισχύει η ανησυχία. Ωστόσο δεν μπορώ να κρύψω ότι όταν πέρασε το πρώτο σοκ, ήταν συγκινητικά, ειδικά όταν αντιλήφθηκαν ότι είναι κάτι το οποίο θέλουμε πραγματικά, είναι η επιλογή μας, θα την στηρίξουμε και είμαστε πια ο ένας για τον άλλο.

Αποκλειστική φωτογραφία Μπεζάν - Παππά

Τι έχει αλλάξει το τελευταίο διάστημα στην Άννα; Νιώθεις ότι πλέον έχουν αλλάξει οι προτεραιότητές σου και πράγματα που σκεφτόσουν στο παρελθόν; Έχεις αναθεωρήσει τυχόν επιλογές και σκέψεις που έκανες τα τελευταία χρόνια;

Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα, σε καμία περίπτωση δεν νιώθω η ίδια Άννα, έχουν αλλάξει οι προτεραιότητές μου, πια δεν σκέφτομαι για το τώρα, αλλά για το «για πάντα» με έναν άνθρωπο. Σκέφτομαι πόσο επιπόλαιες επιλογές έκανα στο παρελθόν λόγω άγνοιας κινδύνου και πραγματικά απορώ με τον εαυτό μου. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που λένε δεν μετανιώνω για τίποτα, έχω μετανιώσει για πάρα πολλές επιλογές μου και έχω συμφιλιωθεί με αυτές. Ο ερχομός του παιδιού μας, με κάνει να αφήνω τον εγωισμό μου στην άκρη και να βλέπω από άλλη οπτική τα πράγματα. Προτεραιότητά μου πια είναι ο Δημήτρης, το παιδί μας και η οικογένειά μας.

Με τον Δημήτρη έχετε αποκτήσει μια αρκετά δεμένη και ουσιαστική σχέση, με τον έναν να στηρίζει απόλυτα τον άλλο σε εύκολες, αλλά και δύσκολες στιγμές. Τι είναι αυτό που ξεχωρίζεις στον ίδιο και αυτό που κρατάς από την πρώτη μέρα της γνωριμίας σας μέχρι και σήμερα;

Με τον Δημήτρη είναι αλήθεια, έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση και ένα ιδιαίτερο δέσιμο. Είναι ρε παιδί μου αυτό που λέμε πολλές φορές όταν δύο άνθρωποι είναι γραφτό να είναι μαζί, θα είναι. Ο Δημήτρης είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω τρομερά, πέρα από το ήθος του, τις αρχές του και την αντίληψή των πραγμάτων που έχει σαν προσωπικότητα, ξεχωρίζω τρομερά την απληστία που έχει για τη ζωή, είναι κάτι που μου δίνει δύναμη και με παρακινεί και εμένα ως άνθρωπο. Αυτό που κρατάω όμως όσον αφορά τη δική μας σχέση που δεν έχει αλλάξει δευτερόλεπτο από τη στιγμή που γνωριστήκαμε, είναι επιμονή του να είμαστε καλά μαζί, ο τρόπος που με κοιτάζει είναι σαν να μαρτυράει ακόμη την ανυπομονησία για όλα αυτά που έρχονται στην κοινή μας ζωή.

Πώς φαντάζεσαι την ημέρα του γάμου σας; Έχει μπει στη διαδικασία να προετοιμάζεις αυτή την ημέρα;

Σαν κορίτσι και εγώ εννοείται έχω σκεφτεί έναν ονειρεμένο γάμο, σαν γυναίκα πια έχουν αλλάξει κατά πολύ οι προτιμήσεις μου. Θέλω να είμαστε οι εαυτοί μας και να είναι ένα πάρτι ο γάμος μας, το δικό μας πάρτι. Φυσικά και έχω μπει σε διαδικασία προετοιμασίας. Αν και ο πολιτικός γάμος δεν έχει τρομερές ετοιμασίες, θα προσπαθήσω να το κάνω από πλευράς μου όσο πιο όμορφο γίνεται, άλλωστε αυτή την υπογραφή ιδανικά τη βάζει μια φορά στη ζωή σου.