Με μαύρο μικροσκοπικό μπικίνι στην Κρήτη - Το βίντεο του Αλεξάνδρου με την φουσκωμένη κοιλίτσα της Τούνη

Απολαμβάνουν διακοπές μετά την αποκάλυψη του φύλου του μωρού

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Με μαύρο μικροσκοπικό μπικίνι στην Κρήτη - Το βίντεο του Αλεξάνδρου με την φουσκωμένη κοιλίτσα της Τούνη

Στην όμορφη Κρήτη βρίσκονται τις τελευταίες ώρες για διακοπές ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη απολαμβάνοντας τις στιγμές μετά την αποκάλυψη του φύλου του μωρού τους που τους έχει φέρει ακόμα πιο κοντά. Η εγκυμονούσα Ιωάννα θα έχει την ευκαιρία να περάσει τις καλοκαιρινές στιγμές που είχε τόσο ανάγκη λόγω της δύσκολης εγκυμοσύνης της, ενώ από όσο βλέπουμε και από το βίντεο που ανέβασε ο Αλεξάνδρου η κοιλίτσα διαγράφεται πολύ καθαρά μέσα από το μαύρο μπικίνι της.

Τελικά στην κόντρα μεταξύ μπαμπά και μαμάς για το φύλο του μωρού νικητής ήταν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, αφού εν τέλει το μωρό θα είναι αγοράκι, όπως και επιθυμούσε ο ίδιος. Η αποκάλυψη έγινε στην τελετή gender reveal που οργάνωσαν οι φίλες της Ιωάννας και ομολογουμένως το αποτέλεσμα άφησε πολλούς έκθαμβους, ακόμα και την Τούνη που έκανε σοκαρισμένη τις πρώτες της δηλώσεις.

Το νέο βίντεο της Τούνη με φουσκωμένη κοιλίτσα και μαύρο μαγιό

Η κοιλίτσα πλέον δεν κρύβεται αφού η Ιωάννα Τούνη διανύει ήδη τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και αναμένει πως και πως την έλευση του πρώτου της γιου, που θα επισφραγίσει τον έρωτά τους με τον Αλεξάνδρου.

Δεν κρατιέται για τον ερχομό του γιου του ο Αλεξάνδρου

Σε λίγους μήνες οι δυο τους θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς με την είδηση της εγκυμοσύνης αλλά και της ανακοίνωσης του φύλου του μωρού να πέφτουν σε βόμβα στα μέσα.

Το ζευγάρι έκανε ένα reveal perty την Τετάρτη 10/8 και έτσι έμαθαν εκείνοι αλλά και όλος ο κόσμος, πως ένα αγοράκι, ο μικρός Αλεξάνδρου θα τρέχει πολύ σύντομα ανάμεσα τους. Όπως φάνηκε και από τα βίντεο, που κυκλοφόρησαν ο Δημήτρης ήθελε πολύ να είναι αγόρι και αυτό επιβεβαιώθηκε από την πρώτη ανάρτηση του στο instagram το βράδυ της Πέμπτης 11/8.

«Περιμένω πως και πως τον μικρό Αλεξάνδρου για camping και βουνά».

Αλεξάνδρου - Μπαμπάς