Χωρίς την Εμμανουέλα στο πλευρό του - Η σόλο εμφάνιση του Νίκου Βέρτη σε παραλία στη Μύκονο

Απόλαυσε το μπάνιο του και τράβηξε όλα τα φλας πάνω του

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Χωρίς την Εμμανουέλα στο πλευρό του - Η σόλο εμφάνιση του Νίκου Βέρτη σε παραλία στη Μύκονο

Ο Νίκος Βέρτης βρίσκεται για πολλούς λόγους στην επικαιρότητα αυτό το διάστημα, αφού πέρα από την καριέρα του που ''καλπάζει'' ανελλιπώς όλα αυτά τα χρόνια, έγινε γνωστό ότι είναι εδώ και χρόνια σε σχέση με μια ξανθιά καλλονή. Ο φωτογραφικός φακός ωστόσο τον συνέλαβε σε παραλία του νησιού των ανέμων, να απολαμβάνει μόνος και ανέμελος το μπάνιο του, χωρίς να συνοδεύεται από κάποια στο πλευρό του.

Πριν από λίγες μέρες υπήρξαν αντιδράσεις από τον κόσμο όταν ο τραγουδιστής αντέδρασε άσχημα σε έλεγχο της αστυνομίας στο μαγαζί που τραγουδούσε. Συγκεκριμένα όταν εφοριακοί επιχείρησαν να κάνουν έλεγχο ο καλλιτέχνης άρχισε να παρακινεί τον κόσμο να τους απομακρύνει, θεωρώντας ότι έχουν σημαντικότερο έργο να επιτελέσουν από το να κάνουν εφόδους σε νυχτερινά μαγαζιά.

Οι φωτογραφίες από την σόλο εμφάνιση του Βέρτη σε παραλία

Ο Νίκος Βέρτης σε παραλία της Μυκόνου

Ο Νίκος Βέρτης με μαγιό χωρίς την Κουκλινού στο πλευρό του

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε μόνο του τον Νίκο Βέρτη σε παραλία της Μυκόνου

Αυτή είναι η κούκλα σύντροφός του Εμμανουέλα

«Εγώ ξέρω πως έχει μια σχέση εδώ και πολλά χρόνια με μια πολύ όμορφη κυρία. Δεν το έχει πει κανείς άλλος, τώρα θα με πάρει τηλέφωνο. 5 χρόνια», είχε πει πριν από λίγο καιρό ο Γιώργος Λιάγκας, στην εκπομπή Πρωινό (δείτε εδώ το βίντεο), δημιουργώντας πολλά ερωτηματικά γύρω από το τι συμβαίνει στην προσωπική ζωή του Νίκου Βέρτη.

Ο Νίκος Βέρτης είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τραγουδιστές του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού, με φανατικό κοινό και εκατοντάδες χιλιάδες φανς, παρόλα αυτά το δημόσιο προφίλ του είναι πάντα πολύ μετρημένο και οι εμφανίσεις του πάντα γίνονται με γνώμονα να προστατευτεί η προσωπική του ζωή.

Όπως αναφέρουν, όμως, πληροφορίες του dailymedia.com.gr, η σύντροφος του Νίκου Βέρτη είναι η Εμμανουέλα Κουκλινού, το μοντέλο το οποίο πριν μερικά χρόνια είχε απασχολήσει τα Μέσα όταν φωτογραφήθηκε στις εξέδρες του γηπέδου του ΟΦΗ, ούσα οπαδός του συλλόγου, μαγνητίζοντας τα βλέμματα του φωτογραφικού φακού και των χιλιάδων οπαδών της ομάδας.

Λίγα χρόνια μετά η Εμμανουέλα συνεχίζει την πορεία της στο μόντελινγκ και στο πλευρό του τραγουδιστή, με τις φωτογραφίες της να είναι οι καλύτερες αποδείξεις.

Νίκος Βέρτης

Νίκος Βέρτης σχέση

Νίκος Βέρτης σύντροφος

Νίκος Βέρτης γκόμενα