Σάκης Τανιμανίδης: Μας έδειξε για πρώτη φορά τον αδερφό του σε roadtrip με την Χριστίνα Μπόμπα

Υπάρχει μια κάποια ομοιότητα

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Σάκης Τανιμανίδης: Μας έδειξε για πρώτη φορά τον αδερφό του σε roadtrip με την Χριστίνα Μπόμπα

Μετά από τις μαραθώνιες διακοπές τους στη Μύκονο μαζί με τις δίδυμες κορούλες τους, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα είπαν να αφήσουν για λίγο πίσω το νησί των ανέμων και να ταξιδέψουν σε νέο προορισμό και συγκεκριμένα στη Χαλκιδική. Πέρα από τους δυο τους όμως στο αμάξι, υπήρχε και άλλη παρέα μεταξύ των οποίων και ο αδερφός του Παναγιώτης τον οποίο σπάνια βλέπουμε.

Τις τελευταίες μέρες το ζευγάρι έχει συνηθίσει στα ταξιδάκια αστραπή, αφού και η Μύκονος θέλει και τα διαλείμματά της. Έτσι πέρα από τη Χαλκιδική όπου θα βρεθούν για λίγες μέρες, η Μπόμπα πρόσφατα πετάχτηκε μέχρι την Αθήνα για ένα λόγο που αποκάλυψε μέσω instagram και αιφνιδίασε πολλούς.

Το roadtrip των Μπόμπα και Τανιμανίδη - Στο πλάνο και ο αδερφός του Παναγιώτης

Στο story που δημοσίευσε μέσα από το αυτοκίνητο, αποκάλυψε πως ανάμεσα στην παρέα του με την Χριστίνα Μπόμπα, βρίσκεται και ο αδερφός του Παναγιώτης με την σύζυγό του, αλλά και ο καλός του φίλος Χαβιέ Λαμπούρ με τον οποίο είχαν συνεργαστεί πριν χρόνια στο World Party.

Η ομοιότητα με τον αδερφό του παρά το διαφορετικό στυλ είναι εμφανής.

Έκανε ερώτηση που κούφανε πολλούς

Ο Σάκης Τανιμανίδης άκουσε για πρώτη φορά τις κόρες του να τον φωνάζουν μπαμπά και "κουφάθηκε" από τη χαρά του. Ωστόσο, μερικές μέρες αργότερα αποφάσισε να "κουφάνει" με τη σειρά του το κοινό του, μέσα από μία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 8/8 δημοσίευσε ένα βίντεο κατά το οποίο ο ίδιος έπινε ελληνικό καφέ σε ένα παραδοσιακό καφενείο στη Μύκονο και θέλησε να απευθύνει στον κόσμο που το παρακολουθεί μία "τρελή", όπως την χαρακτήρισε, ερώτηση. Αυτό που τον ενδιέφερε να μάθει ήταν εάν και πόσοι έχουν δοκιμάσει να πιουν αυτό το είδος καφέ στη ζωή τους. Άλλωστε του αρέσει να αλληλεπιδρά με τους ακόλουθούς του και να μαθαίνει πράγματα γι' αυτούς.