Ταξίδεψε μέχρι την Αθήνα αυθημερόν για να πάει κομμωτήριο - Ανανεώθηκε η Χριστίνα Μπόμπα

Και όμως όλα τα μπορεί!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ταξίδεψε μέχρι την Αθήνα αυθημερόν για να πάει κομμωτήριο - Ανανεώθηκε η Χριστίνα Μπόμπα

Η Χριστίνα Μπόμπα τον τελευταίο και παραπάνω μήνα βρίσκεται στο νησί των ανέμων μαζί με όλη την οικογένεια της απολαμβάνοντας χαλαρές διακοπές και οργανώνοντας παράλληλα τη λαμπερή βάφτιση, που πρόκειται να κάνουν με τον Σάκη για τα δίδυμα.

Το ζευγάρι μπορεί να έχει φτιάξει μια καθημερινότητα στη Μύκονο, αφού βγαίνουν με φίλους, κάνουν μπάνια και διασκεδάζουν, ειδικά με το χιούμορ του Τανιμανίδη, αλλά από ότι φαίνεται κάποια πράγματα η Μπόμπα δεν τα αλλάζει. Έτσι λοιπόν, με ένα στόρυ στο instagram την είδαμε να ταξιδεύει για μία ημέρα στην Αθήνα, προκειμένου να επισκεφτεί το αγαπημένο της κομμωτήριο.

Η Χριστίνα Μπόμπα ταξίδεψε μέχρι την Αθήνα από την Μύκονο για ειδικό σκοπό

Μπόμπα - κομμωτήριο

Στο μεταξύ ετοιμάζουν η βάφτιση στη Μύκονο

Τις δίδυμες κόρες τους ετοιμάζονται να βαφτίσουν η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης οι οποίοι έχουν προγραμματίσει το μυστήριο για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, προκειμένου τα κορίτσια τους να πάρουν και επισήμως τα ονόματα Αριάννα και Φιλίππα.

Τόσο ο Σάκης όσο και η Χριστίνα επιθυμούν να οργανώσουν μια ξεχωριστή, εορταστική ημέρα, που θα συνδυάζει την οικογενειακή ευτυχία τους με την αγάπη τους για τα ελληνική νησιά, μια ημέρα που θα μείνει αξέχαστη στους ίδιους αλλά και στους καλεσμένους της.

Ήδη βρίσκονται στη Μύκονο και κάνουν διακοπές μαζί με τα παιδιά τους, ενώ παράλληλα προχωρούν τις προετοιμασίες για τη διπλή βάφτιση. Λεπτομέρειες για το μυστήριο δεν έχουν διαρρεύσει, όμως οι πληροφορίες της Real κάνουν λόγο για ένα μεγάλο πάρτι, όπου η Χριστίνα και ο Σάκης θα μοιραστούν την χαρά τους με τους αγαπημένους τους.

Αν και στο μυαλό τους υπήρχε το ενδεχόμενα η βάφτιση να γίνει στη Σίφνο, όπου είχαν παντρευτεί, η Μύκονος φαίνεται να κερδίζει τελικά έδαφος στην προτίμησή τους, Στο πλευρό τους βρίσκεται πάντα η κουμπάρα και πολύτιμη φίλη τους, Μαρίνα Βερνίκου.

Ετοιμάζονται για την βάφτιση των διδύμων Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα