Τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε - Αγνώριστος ο Σάκης Τανιμανίδης με μακρύ ξανθό μαλλί

Χιλιάδες σχόλια κάτω από τη φωτογραφία του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε - Αγνώριστος ο Σάκης Τανιμανίδης με μακρύ ξανθό μαλλί

Ο Σάκης Τανιμανίδης αυτή την περίοδο βρίσκεται στο νησί των ανέμων μαζί με τη γυναίκα του Χριστίνα Μπόμπα και τις δύο κούκλες κόρες του, κάνοντας διακοπές και οργανώνοντας παράλληλα τη βάφτισή τους.

Ο τρυφερός μπαμπάς, που γενικά θέλει να τα συνδυάζει όλα, έχει το προφίλ του ακούραστου άντρα, αφού ξεκλέβει χρόνο και κάνει τις βραδινές βόλτες με το κορίτσι του και άλλοτε πάνε όλοι μαζί για μπάνιο στη θάλασσα. Η κίνηση, που έκανε όμως την Πέμπτη 28/7 ήταν επική, αφού σκέφτηκε να χρησιμοποιήσει τα ξανθά μαλλιά, μιας φίλης τους και να μας δείξει την δική του εκδοχή με την κόμμωση αυτή.

Ο Σάκης Τανιμανίδης με μακριά, ξανθά μαλλιά

«1ον: Θα αφήσω μαλλί και θα το βάψω ξανθό, μου πάει! 2ον: Κάνε swipe να δεις το backstage».

Τανιμανίδης - Με μαλλί

Το σοβαρό ατύχημα που είχε με την μηχανή του

Άτυχη ήταν η σημερινή μέρα 19/7 για τον Σάκη Τανιμανίδη, αφού όπως μας ενημέρωσε μόλις πριν λίγο με μια σειρά από stories που ανέβασε στο instagram είχε ένα ατύχημα ενώ οδηγούσε με το μηχανάκι. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για την κατάσταση της υγείας του ενώ θέλησε να δώσει και το δικό του μήνυμα για την οδική ασφάλεια.

Ο Τανιμανίδης βρίσκεται στη Μύκονο το τελευταίο διάστημα μαζί με τη σύζυγό του Χριστίνα Μπόμπα και τις δύο κορούλες τους που πρόκειται να βαφτιστούν σύντομα στο νησί. Γιόρτασαν μάλιστα και τα γενέθλια της Χριστίνας με μια πολύ ωραία τούρτα έκπληξη που ετοίμασαν μπαμπάς και μικρές. Μέσα σε όλες τις ευτυχισμένες στιγμές δυστυχώς υπάρχουν και τα απρόοπτα.

Ο ίδιος ακούγεται να λέει στα stories του:

«Μας το παίρνει η οδική βοήθεια το μηχανάκι γιατί μας χτυπήσανε από πίσω. Σε άδειο δρόμο, πήγαινα σιγά - σιγά εγώ δεν έκανα τίποτα. Ακούω ξαφνικά ένα μπαμ από πίσω. Λέω τι έγινε; Ευτυχώς είμαι καλά. To συμπέρασμα είναι να μην αγχώνεστε για τα σήματα, αυτά είναι απλά αντικείμενα. Να έχετε όλοι την υγειά σας.

Ο Σάκης Τανιμανίδης περιγράφει το ατύχημα στην άσφαλτο

Ο Σάκης Τανιμανίδης περιγράφει το ατύχημα που είχε σήμερα στην άσφαλτο